Gå til innhold

Sandefjord Thaimassasje


Gjest kanon

Anbefalte innlegg

Kongens gate. Melding i fra en besøkende. Langt mørkebrunt hår, ikke akkurat ung. Småfeit der valkene tøyt ut i bilringer under klærne som kostet 1500 å fjerne. Og dett var dett som Rolf Wesenlund sa. Bomtur med andre ord, ingen boom boom tur. :cry: 1 time ble da forkortet til 30 minutter men til innbetalt sum for en time.

Tror ikke han kjører ned til Sandefjord nest gang :lol:

Lenke til kommentar
  • 1 month later...

Og han kjørte til Sandefjord en gan til. Damen var byttet ut med et bedre eksemplar av arten kvinne. Mye hyggeligere dame og der kunne du få alt du ville for hun greide ikke si nei takk til 10 tusenvis av kroner. Men for normalpris sa hun nei takk, da ble det kun god massasje og den var vist veldig bra. Så da ville han tilbake.

( sukk, den som hadde en SkruePengebinge, da skulle jeg også kjørt til Sandefjord :mrgreen: )

Lenke til kommentar
  • 4 weeks later...

Thongbai: Kompisen forteller at stedet skal selges nå i nær fremtid, og at hun som har servet stedet i Sandefjord alene de siste ukene ikke skal jobbe der lenger. Men han vet ikke noe om nye eiere eller ansatte. Men ei flott ei i Tønsberg, Suzy, som var hyggelig.

Lenke til kommentar
  • 2 weeks later...

Fredag i går var siste dag sa hun i Sandefjord. Sandefjord og Tønsberg ligger for nære hverandre, hadde vært bedre med Larvik for nå er det kun minutter i fra Grenland pluss bompenger da. Tønsberg blir litt langt unna og dyrt om en ikke vil kjøre i 40 km på gamle E-18. Stedet ligger/lå, litt for sentralt til. Var for stort og for dyrt. Skulle hun eieren fått dette til å gå rundt i Sandefjord måtte hun la jentene få lov til å tjene ekstra penger og hun måtte skaffet jenter som ville tjene ekstra penger. Hun som var der sa det rett ut at mange kom til å bli langt ned da det nå var for mange og for risikabelt for kunden å la jentene tjene penger. Menn var nå veldig forsiktige da de hadde opplevd mye kontroll, særlig Drammen og Oslo.

Derfor måtte massasjestedet ligge enten diskre plassert eller ha minst et avlukke med låsbar dør og gjerne 2 utganger. Midt i gågata som i Sandefjord da vegret kundene seg for å komme.

Dette var rådet hun ga videre til oss som oppsøker thaimassasjesteder og til eiere av slike steder. Det var nå vanskelig å få jenter for jentene ville tjene penger og det har blitt værre og værre.

Lenke til kommentar
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...