Gå til innhold

Goodtime - Noen erfaringer?


Masha88

Anbefalte innlegg

Hvorfor vente til mars? Jo fordi jeg og kameraten min bor på vestlandet, men skal til oslo i jobbsammenheng i mars. Så derfor må han vente helt til mars.

Men skulle hilse fra han og si takk for svar. Han gleder seg mye mer nå til å treffe henne.

Lenke til kommentar

Goodtime er en herlig dame rundt de 50. Hun er ansiktspen, synes jeg da, og slank. Antar hun er rundt 1.65. Hun er genuint glad i kuk og sex og lar deg gjerne kjøre hardt i alle hull. Vil du avslutte i ansikt eller munn, er det fritt frem. Som nevnt, anbefales på det varmeste. Hun er også veldig ryddig og holder avtaler, ikke noe tull der i gården!

Lenke til kommentar

Jeg og en kompis hadde oss sammen med henne i sommer. Oppegående og flott dame på ca 50. Suger og svelger og vi tok henne sandwich :-) En i musa og en i rompa samtidig :-D Blei litt mye styr med knær og bein i veien, sånn er det ikke på pornofilm he he, men morro var det!

Anbefales!

Lenke til kommentar

Jeg tror det er vanskelig å ikke være fornøyd med Goodtime. Pen dame til alderen å være og det virker som om hun virkelig setter pris på det hun gjør. Veldig grei å gjøre avtale med også og hun holder disse. Men husk, hun er ikke 18 lenger, men det tar hun fint igjen på andre måter :D

Lenke til kommentar

Må også understreke det samme som Kylling36. Dama er på ingen måte 18 lenger. Ikke 35 heller. Hun er derimot hyggelig, og på ingen måte vrien å ha med å gjøre.

Fikk dessverre litt turnoff da hun kom kledd som en lastebilsjåfør, og til og med luktet som en. Hun var likevel innstilt på at det var min dag, og gjorde det som skulle til...

Lenke til kommentar
.........hun kom kledd som en lastebilsjåfør, og til og med luktet som en.

Sånn http://teddeutch.house.gov/uploadedphot ... 143334.jpg

Eller slik ? http://derryx.com/wp-content/uploads/20 ... niform.jpg

''Hva er verre enn en gledespike som ser ut som en lastebilsjåfør? Og hva er verre enn en gledespike som lukter som en lastebilsjåfør?

-Det verste er en som BÅDE ser ut som og lukter som en lastebilsjåfør''

Lenke til kommentar

Etter prestens innlegg om meg føler jeg litt for å komme med noen ord. Når det gjelder min alder, så har jeg aldri prøvd å gi meg ut for å være yngre enn jeg er. De som søker en på 18, eller 35 for den saks skyld må henvende seg andre steder. Ettersom jeg ikke vet hvem som har skrevet dette innlegget, så vet jeg heller ikke under hvilke omstendigheter vi møttes. Jeg kan forsikre at jeg aldri stiller til et treff uten å ha vært i dusjen først. Har jeg har gått et stykke til treffsted, og evnt stresset for å holde tiden, så kan jeg alltids ha blitt svett- men REN er jeg.

Når det gjelder klær, så kler jeg meg etter været , - og har jeg hotell treff så kommer jeg garantert ikke i miniskjørt på vinterstid ! Diskresjon er viktig fra alles side i dette gamet, og jeg har tilgode å bli fersket på veg inn eller ut av hotell !

Undertøyet er derimot ikke helt i lastebilsjåfør stil ( tja, finnes sikkert noen som liker blonder der også...) , og ellers andre ønsker i klesvegen som en kan skifte til etter ankomst er heller ikke noe problem !

Ha en fortsatt fin dag alle sammen.. :)

Lenke til kommentar

Kan virkelig gå god for Goodtime! En deilig MILF som virkelig liker det hun driver med. Suger som nevnt fantastisk, lett å ha med å gjøre, god og trang. Deilig å slikke og fingre. Alt i alt, en super dame. ;)

Lenke til kommentar
Har ikke truffet Goodtime, men hun svarer utrolig hyggelig på alle spørsmål. Så når jeg kan vet jeg hvem jeg skal kontakte

Har heller ikke truffet henne. Det er dog annat enn at en dame svarer hyggelig på spm som gjør at jag får den opp . .... :geek: och jag tror ikke hon har de rette kvalitetene :lol:

Lenke til kommentar
  • 2 weeks later...

hei godtfolk.

Vil bare fortelle at jeg bevilger meg en god og lang påskeferie , så jeg kommer til å være borte fra Oslo mellom den 13. mars og 6.april.

Ønsker dere alle en riktig GOD PÅSKE når den tid kommer

klem fra meg

Lenke til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...