Gå til innhold

Anna i Trondheimsveien


Gjest

Anbefalte innlegg

Lenge siden du var der "Alltid"? Jeg var hos Monika for ca 6 mnd. siden og da var hun ikke så bra som hun har vært før. Hadde det mer travelt og.

Noen som har vært der i det siste, og som kan gi en rapport?

Lenke til kommentar

Det hadde vært helt gull om det kunne komme tilbake til gammel glans igjen.

Noen av de råeste minnene kommer fra trondheimsveien i gamle dager.

Får ta en prat med Anna når hun er tilbake.

Monika virker lei og uinteressert.

Lenke til kommentar
Det hadde vært helt gull om det kunne komme tilbake til gammel glans igjen.

Noen av de råeste minnene kommer fra trondheimsveien i gamle dager.

Får ta en prat med Anna når hun er tilbake.

Monika virker lei og uinteressert.

Deler din oppfatning. Var hos henne for ca to uker siden. Tror hun er lei det hele, men hun kan jo ha et eller annet som plager henne.

Lenke til kommentar

Det er dessverre forhold mellom Anna og Monica som i denne situasjonen ikke er så trivelig. Har sluttet å besøke dem etter at Monika fortalte meg hva dette var. For å si det enkelt, så startet dette forholdet ni måneder før Monika ble født. Om dette gjelder Sonja også vet jeg ikke.

Lenke til kommentar

Glemmer aldri Sonja! Var hos henne 5 - 6 ganger da de holdt til i 5. etg. oppe i Trondheimsveien. Hun utførte langvarig, dyp og god rimming. Hun elsket å ha kuk langt oppe i rompa og sugde til spruten stod. Sukk... Good old days! :D

Håper Monika får igjen gnisten eller at Anna overasker med nye friske damer snart!

- - - -

Ser at det vises til forholdet mellom Anna og Monika. Startet 9 mnd. før fødsel...? Mor datter altså? Husker det ble nevnt på det forirge forumet og. Litt spesielt får en si! Jeg har f.eks. ved flere anledninger hatt begge i senga samtidig. Kinky! Men helt greit for meg! :oops: Og for et par år siden så det ikke akkurat ut til å plage Monika heller. Lurer på hvorfor det har blitt vanskeligere å håndtere nå? Kanskje det har sunket mer inn over Monika hva, og ikke minst hvem, hun egentlig holder på med.

Og hvorfor ble egentlig Sonja nevnt i denne sammenhengen. Noen indikasjoner på at hun og var "i samme familien"? Var jo mange andre damer der og i storhetstiden. (Mona? Sissel? m.fl.) Var vel ikke søstre hele gjengen!?

Lenke til kommentar

Kjenner ikke til at dette ble nevnt på det forrige forumet, men det betyr jo at det faktisk kan bo noe i det.

Har aldri møtt Sonja, Sissel, eller noen av de andre, men forholder meg kun til det jeg er blitt fortalt av Monika selv. Tviler derimot sterkt på at mor har dratt en mengde døtre inn i butikken, men det kan jo være en grunn til at nettopp Monika sitter igjen som en klippe når Anna reiser på sin årlige lange vinterferie. Velger derfor å holde meg unna, uten å henge meg opp i hva andre gjør av den grunn.

Lenke til kommentar

Hadde gleden av å møte både Sonya og noen andre, Opplevde også at Anna sendte inn to kåte damer som gjorde alt for at jeg skulle trives. Og det var en hel time. Det var massasje. cim og hele pakka.

Lenke til kommentar

Mimretråd? Ja, hvorfor ikke? Kjekt det, for oss som var ofte i 5. etg. oppe i Trondheimsveien... :)

Men og diskusjon om situasjonen og forholdene hos nåtidens Anna "i Trondheimsveien". Det er vel greit for alle oss som fortsatt har innpass hos henne. Det er ganske mange av forumbrukerne som har det. Spennende å se om det dukker opp nye gode tilbud hos Anna. Eller om Monika finner formen igjen.

Ser ingen grunn til å kritisere eller avslutte denne tråden. Den som ikke liker tråden kan f.eks. la være å åpne den...

Lenke til kommentar

Jepp jeg var mange turer hos Anna i den kronglete leiligheten i Tr heimsveien. Opp heis, ned trapp, inn baktrapp..... Uansett så var de første turene helt rå og prisen lav. Sist bra opplevelse jegjeg hadde der var når jeg traff traff jeg Sonya og ei ungjente de hadde der på ferie. Siden var det noen nedturer før jeg sluttet å gå dit. Nummeret lå lagret i innboksen min på gamle forumet så om noen har lyst til å gi meg det på PM så tusen takk. Kan jo hende det tar seg opp igjen..... :)

Lenke til kommentar
  • 7 months later...
HVordan er service og hygiene hos Monica nå? Var en periode der det virket son hun ikke helt brydde seg.

Er nok dessverre ikke så mye bedre. Opptatt av å bli ferdig og få deg ut igjen så fort som mulig...

Men er bedre når Anna er der - men det er nok heller sjelden for tida.

Lenke til kommentar
  • 1 month later...

Jeg har vært mye hos Anna, både i 5. etg. oppe i Trondheimsveien og på den nye adressen på Grønland. Men det er lenge siden nå. (Jeg har og bidratt med mange rapporter om Anna og hennes medhjelpere, både på dette og på tidligere forum.)

Jeg ser at det ikke har vært noen rapporter om Anna, og / eller Monika, på lenge. Noen som vet om de er i aktivitet fortsatt? Og evt. om de fortsatt treffes på det "gamle" tlf-numret, og på den nye adressen på Grønland?

Jeg skal til Oslo i desember, og kunne bl.a. godt tenkt meg å kjenne langfingeren til Monika langt oppi i rompa samtidig som hun gir meg en heftig CIM...!

Lenke til kommentar
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...