Gå til innhold

Cute Perverts


Treningsfriken

Anbefalte innlegg

Etter suksessen med Kate som nevnt i et annet innlegg, booket jeg en date med Cute Perverts uken etter. Klok av skade fra forrige gang men min jævla lange latenstid, booket jeg 2 timer med disse jentene.

https://www.realescort.eu/ads/168555/cute-perverts

Det var relativt dyrt, men hadde en formening om at dette var det verdt. Jeg har hatt relativt mange trekanter i min glade ungdom, gratis den gang 🤣 så jeg så frem til å oppleve dette igjen.

Jeg bekrefter avtale 1 time føre dagen for å få oppmøtested, men her startet utfordringene. De skrev at de skulle bytte leiligheten akkurat i den tiden vi skulle ha en date, og lurte på om vi kunne forskyve tiden. Det kunne ikke jeg, og foreslo å droppe det. Da sa de at de kunne booke et hotell, noe jeg gikk med på tilslutt.

Når jeg kom frem til hotellet ble jeg møtt av en ung pen dame i heisen og fulgt opp på rommet hvor hun andre ventet på oss.

Etter en rask dusj skulle morra begynne og det virket lovende i starten. Men... de skriver lesbisk show, men det kan dere glemme. De var knapt nok borti hverandre. Begge var vakre og deilige hver for seg, men jævlig kostbart når de er med på skift. Jeg fikk heller ikke gi de oralt eller fingre, og de ble slitne med en gang å klagde.. ga litt opp etterhvert og når hun ene begynner å syte fordi hun har kun sovet 1 time, og er sulten var det nok.

Det vi inviterer i er hva de tilbyr, og det de sier de tilbyr gjør de ikke. Hver for seg på en god dag for de hadde nok vært bedre, men dårlig investering med de i sammen.

image.thumb.jpeg.4b6a5c1d95ee34fd372a7e413b3b7673.jpeg

  • Like 1
  • Thanks 6
  • Sad 2
Lenke til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...