Gå til innhold

HfH: Erotisk massasje og tantra - del08/ep01 i Håndbok for horekunder


Gjest

Anbefalte innlegg

Det er en rekke tilbydere av såkalt "tantra", i praksis erotisk massasje. Jeg skriver tantra i anførselstegn, siden begrepet egentlig misbrukes. Det finnes de som mener at ekte tantra handler om å bevare energien i kroppen og ikke la den gå til spille gjennom utløsning. Altså sakte-sex, langvarig og uten orgasme. Dem om det. Det du finner på RE er i praksis erotisk massasje, og med innbyrdes variasjon - til en viss grad.

Dette dreier seg i hovedsak om enten kompetente massøser som ikke gjør noe mer enn puppestryk og oljeglatt håndarbeid, eller prostituerte som starter sexen med massasje. Den siste gruppen kan også bruke tantra-navnet, men de er og blir noe annet. Du oppdager det fort når du leser annonsene deres.

Dette du leser her skal handle om de som tilbyr erotisk massasje og bare det.

Ikke samleie, ikke oralsex. Aldri.

De som påstår at de har avtalt sex utover "håndarbeid" på et slikt sted, de troller, lyver eller skryter. Eller de presenterer de ekstreme unntakene, kanskje fordi de traff en ny massøse der, som ikke hadde rukket å innordne seg reglene.

For disse stedene har regler. De har funnet en nisje på dette markedet, der de får være i fred - så lenge de driver ryddigere enn andre og kun tøyer - ikke bryter - lovverket. Tantra i den formen vi snakker om her, er trolig kommet for å bli - med Brønnøysund-etablerte selskaper, skattetrekk og i noen grad kjente adresser. De som kaller seg Sunrise drives av et ektepar. Ikke alle i dette markedet er på RE heller. 

De du finner på RE er i hovedsak tsjekkiske. Denne typen massasje er det mye av i Praha og flere av jentene ambulerer mellom klinikker der og i Norge. Noen få av dem bor fast i Norge. Som regel vil du treffe på velformulerte, høflige og representative unge damer, som det går an å føre gode samtaler med.

Dette er noe annet enn det regulære sexmarkedet, i hovedsak fordi jentene ikke er eller anser seg som prostituerte. Noen kan ha annen bakgrunn også, det må legges til, men reglene gjelder. No sex.

Så hva er opplegget?

Det er likt alle steder.

Du sender en melding til oppgitt nummer og avtaler tid. Når tidspunktet er avtalt får du en melding med adresse inkl. oppgang og leilighetsnummer. Dette er ofte i leilighetsbygg i Bjørvika, på Grünerløkka eller Frogner, noen ganger andre steder. De største tilbyderne er gjerne nokså stasjonære.

Du ringer på og blir sluppet inn i oppgangen. I riktig etasje står døren på gløtt og du går inn. Dette er nesten alltid en liten leilighet som er velstelt og ren. Inne på et rom ligger en bred madrass på gulvet, med laken og håndklær oppå.

Hun som masserer venter i gangen når du kommer inn, gjerne ikledd en sarong eller noe tilsvarende. Hils vennlig, høflig og forsiktig, slik du ville gjort i enhver annen sammenheng. Hun vil være litt vâr, siden hun ikke kjenner deg, men det går fort over.

Damene på slike steder er uten unntak pene, nakne, sentraleuropeiske og veltalende. Det er lite "harry" her, hele følelsen er litt classy. Forhold deg til det. Du er her for å bli stelt med.

Du blir bedt om å henge av deg for å ta en dusj. Si alltid ja til dusj. Alltid. Uansett om du nettopp har dusjet. Kle deg naken og bruk håndkleet du har fått. Det skjer ingenting spennende i denne fasen, men det kan være nå du blir spurt om hva du ønsker. Svar tydelig og direkte. De vil heller ha klare beskjeder enn å måtte gjette og få en halvfornøyd kunde.

Noen steder er det tilbud om selskap i dusjen. Ofte har jeg takket nei til det, for å være grei. Disse jentene er opptatt av huden sin og stadig dusjing med såpe er sikkert noe de synes er dumt. Men dersom du har ønsket deg "dobbel lingam" er dette øyeblikket for den første. I praksis en kyndig såperunk med utløsning.

Action-time

Inne på massasjerommet legger du deg på magen. Noen steder står du først stille en stund, mens hun beveger seg rundt deg og berører deg lett med fingertupper og diverse tantra-greier. Det kan være veldig fint, og faktisk gi en ekstra tenning. Jeg har ikke opplevd det hos Angels, men innimellom hos Femme og hos Natural Freedom. Får du ereksjon allerede her, og berører hun den allerede nå, er det et godt tegn.

Men du legger deg altså ned, og deretter er jobben din å ligge stille og nyte.

Deretter varierer det.

Du får uansett en bakside-massasje, fra topp til tå. Det kan være mye teasing og nokså fort regulær stimulering av kjønnet bakfra/underfra. Andre ganger kan du ligge og vente på det, og irritere deg over for lite av slik action. Body2body-massasje innebærer at hun glir over seg med sin nakne kropp. Det kan også være maskinelt og uinspirert, eller det kan være erotisk og engasjert. Du vet aldri. Jeg hater når du bruker tid på varme steiner og fjær og sånn.

Når du snur deg, blir det mer spennende. Body2body betyr da at pupper og rumpe kommer nærmere, noen ganger også at hennes underliv brukes. Er du heldig, vil hennes kjønn stryke langsetter ditt, omtrent slik at du lurer på om du vil smette innenfor (det skjer aldri, hun har stålkontroll), men intensiteten varierer kraftig. Disse stedene er ikke forutsigbare.

Du skal altså ligge stille og nyte. Hvis hun tillater litt berøring er det over hoftene, litt på rumpa aller puppene - men aldri mellom bena. Og hovedgreia er jo at du ikke skal gjøre noe, du skal ligge mediterende og bare kjenne på følelsen av å bli skjemt bort. Dette er i hovedsak énveis.

Den siste delen av timen handler om massasje av kjønnsdelene. Pikk, baller og pereneum ned mot anus. Kompetent, veldig kyndig og svært kontrollert. Når tiden nærmer seg, styres du som med en joystick og du er ferdig når hun bestemmer. Dette er det beste med økten, derfor en "long lingam" den beste ekstratjenesten du kan få, og langt mer interessant enn B2B. 

Deretter tørker hun mens du summer deg, du sier et eller annet fårete mens du finner dusjen, dusjer av deg oljen og veksler noen ord mens du kler deg. Og - that's it.

Ikke for alle

Noen mener at det er galskap å bruke så mye penger for noe som ikke er sex, når man kan få samleie/oralsex andre steder for samme beløp, eller mindre. Men dette er et marked for de som ikke vil kjøpe sex av prostituerte, eller som rett og slett setter pris på en times meditativ, passiv mottakelse av behagelighet og sexy stimuli av en pen og veloppdratt europeisk ung kvinne.

Sammenlignet med en dårlig massasje og en kjip runk på en rotete thaisjappe, er dette bare litt dyrere og av mye høyere standard. Du kan til og med gå derfra uten å ha dårlig samvittighet eller uten å føle deg skitten. Du kan til og med begynne å tenke på dette litt som å gå til fotpleie, frisøren eller en eller annen velværetjeneste.

Ulempen er som sagt at du aldri helt kan vite hva du tilbys. Hvor spicy det blir. 

Om priser og tilleggstjenester

Noe av det mest frustrerende med erotisk massage er hvordan de stripper ned basisen til noe nesten ubegripelig, og så lar de alt mulig være tilleggsmeny.

First Class Tantra har en timepris på 1800 kroner, men har til og med B2B som ekstra (de oppgir ikke noen prisliste). Det samme gjelder lang intimmassasje. Da lurer jeg på hva som skjer i løpet av timen dersom man bare bestiller en time for 1800 kroner. Hvordan fylle tiden hvis B2B ikke er booket og lingam er de siste fem minuttene?

Xanadu Tantra krever 1500 kroner for en time, og har også alt annet som ekstra. B2B koster 500 kroner som tilleggstjeneste, mens andre ting også er dyrt. Det gunstige her er kanskje double lingam for 200 kroner.

Diamond Massage skal ha 1500 kroner for en time. B2B koster bare 200 kroner, men kun på ryggen. De lover at deres "waving" intimmassasje er "vibrating", men skal ha 400 kroner for den.

Angels krever 1600 kroner for en time, som inkluderer både langvarig og dobbel lingam. Men B2B (begge sider) er 300 kroner i tillegg.

Tantra of the Golden Heart ønsker 1800 kroner for en time, pluss 500 kroner for B2B.

Greit - markedet styrer prisen og hvis mange nok er villig til å betale prisen det koster for en spicy velværemassasje i lekre omgivelser, er et fint for meg. Det jeg reagerer på er at de lar helt ordinære bestanddeler i en erotisk massasje være add-ons. 

Når man bestiller en slik massasje skal en erotisk B2B være en del av basistjenesten. Det er en vesentlig del av poenget. Man kan rett og slett ikke markedsføre en slik tjeneste og tilby 30 minutter massasje av baksiden av leggen, fordi tilleggene ikke er bestilt på riktig måte.

Ulempen er at de fleste av disse ikke har kommentarfeltene på RE åpne, slik at dette kan kommuniseres. Tilleggsulempen er at det ikke er så mange andre i dette markedet, som kan gi konkurranse.

Femme Fatale tilbyr 1600 kroner og inkluderer alle disse tingene jeg nevner over, og det er fint. de har også kommentarfeltet åpent. Men ulempen med FF er at de i to av de tre gangene jeg har besøkt dem ikke har tilbudt det de lover - "...care about you during all the session, not only in the end."  Men ellers er de i tet. 

Generelt: Alt annet er likt. Samme opplegg, samme lokaler - og noen ganger samme massøser. Hos FF er nå "Amanda", en som ofte har vært hos Angels. Det som er forskjellen er prisene og hva som inkluderes.

Hvis jeg skulle dratt et sted, i dag? Enten afrikanske Safari på Strømmen, eller tatt sjansen på at Amanda hos Femme Fatale leverte denne gangen. Deres discount no. 1 er jo flott på papiret og har vært det i praksis en gang også.

Lenke til kommentar

Jeg har oppnådd gode resultater med å droppe å legge meg på magen, men heller legge med direkte på ryggen og forklare at jeg kun ønsker massasje foran.

Det er viktig å for all del ikke sende ut noen creepy wibes, men være vennlig, høflig og respektfull.

Når du tenker på det, så er det jo mer slitsomt for massøsen å kna deg på rygg og skuldre i en halvtime enn å massere lemmet ditt. Egentlig er det jo vinn-vinn. Mer nytelse for deg. Mindre jobb for henne.

Jeg vil si at i 90-95% av tilfellene så oppnår jeg en lingam massasje som er så langvarig at det er såvidt jeg klarer det, uten å komme.

Fikk 43 minutter lingam senest i går. 
her:

https://www.realescort.eu/ads/152674/tantra-orgasm

  • Like 1
Lenke til kommentar
2 timer siden, Blyanten skrev:

Det er en rekke tilbydere av såkalt "tantra", i praksis erotisk massasje. Jeg skriver tantra i anførselstegn, siden begrepet egentlig misbrukes. Det finnes de som mener at ekte tantra handler om å bevare energien i kroppen og ikke la den gå til spille gjennom utløsning. Altså sakte-sex, langvarig og uten orgasme. Dem om det. Det du finner på RE er i praksis erotisk massasje, og med innbyrdes variasjon - til en viss grad.

Dette dreier seg i hovedsak om enten kompetente massøser som ikke gjør noe mer enn puppestryk og oljeglatt håndarbeid, eller prostituerte som starter sexen med massasje. Den siste gruppen kan også bruke tantra-navnet, men de er og blir noe annet. Du oppdager det fort når du leser annonsene deres.

Dette du leser her skal handle om de som tilbyr erotisk massasje og bare det.

Ikke samleie, ikke oralsex. Aldri.

De som påstår at de har avtalt sex utover "håndarbeid" på et slikt sted, de troller, lyver eller skryter. Eller de presenterer de ekstreme unntakene, kanskje fordi de traff en ny massøse der, som ikke hadde rukket å innordne seg reglene.

For disse stedene har regler. De har funnet en nisje på dette markedet, der de får være i fred - så lenge de driver ryddigere enn andre og kun tøyer - ikke bryter - lovverket. Tantra i den formen vi snakker om her, er trolig kommet for å bli - med Brønnøysund-etablerte selskaper, skattetrekk og i noen grad kjente adresser. De som kaller seg Sunrise drives av et ektepar. Ikke alle i dette markedet er på RE heller. 

De du finner på RE er i hovedsak tsjekkiske. Denne typen massasje er det mye av i Praha og flere av jentene ambulerer mellom klinikker der og i Norge. Noen få av dem bor fast i Norge. Som regel vil du treffe på velformulerte, høflige og representative unge damer, som det går an å føre gode samtaler med.

Dette er noe annet enn det regulære sexmarkedet, i hovedsak fordi jentene ikke er eller anser seg som prostituerte. Noen kan ha annen bakgrunn også, det må legges til, men reglene gjelder. No sex.

Så hva er opplegget?

Det er likt alle steder.

Du sender en melding til oppgitt nummer og avtaler tid. Når tidspunktet er avtalt får du en melding med adresse inkl. oppgang og leilighetsnummer. Dette er ofte i leilighetsbygg i Bjørvika, på Grünerløkka eller Frogner, noen ganger andre steder. De største tilbyderne er gjerne nokså stasjonære.

Du ringer på og blir sluppet inn i oppgangen. I riktig etasje står døren på gløtt og du går inn. Dette er nesten alltid en liten leilighet som er velstelt og ren. Inne på et rom ligger en bred madrass på gulvet, med laken og håndklær oppå.

Hun som masserer venter i gangen når du kommer inn, gjerne ikledd en sarong eller noe tilsvarende. Hils vennlig, høflig og forsiktig, slik du ville gjort i enhver annen sammenheng. Hun vil være litt vâr, siden hun ikke kjenner deg, men det går fort over.

Damene på slike steder er uten unntak pene, nakne, sentraleuropeiske og veltalende. Det er lite "harry" her, hele følelsen er litt classy. Forhold deg til det. Du er her for å bli stelt med.

Du blir bedt om å henge av deg for å ta en dusj. Si alltid ja til dusj. Alltid. Uansett om du nettopp har dusjet. Kle deg naken og bruk håndkleet du har fått. Det skjer ingenting spennende i denne fasen, men det kan være nå du blir spurt om hva du ønsker. Svar tydelig og direkte. De vil heller ha klare beskjeder enn å måtte gjette og få en halvfornøyd kunde.

Noen steder er det tilbud om selskap i dusjen. Ofte har jeg takket nei til det, for å være grei. Disse jentene er opptatt av huden sin og stadig dusjing med såpe er sikkert noe de synes er dumt. Men dersom du har ønsket deg "dobbel lingam" er dette øyeblikket for den første. I praksis en kyndig såperunk med utløsning.

Action-time

Inne på massasjerommet legger du deg på magen. Noen steder står du først stille en stund, mens hun beveger seg rundt deg og berører deg lett med fingertupper og diverse tantra-greier. Det kan være veldig fint, og faktisk gi en ekstra tenning. Jeg har ikke opplevd det hos Angels, men innimellom hos Femme og hos Natural Freedom. Får du ereksjon allerede her, og berører hun den allerede nå, er det et godt tegn.

Men du legger deg altså ned, og deretter er jobben din å ligge stille og nyte.

Deretter varierer det.

Du får uansett en bakside-massasje, fra topp til tå. Det kan være mye teasing og nokså fort regulær stimulering av kjønnet bakfra/underfra. Andre ganger kan du ligge og vente på det, og irritere deg over for lite av slik action. Body2body-massasje innebærer at hun glir over seg med sin nakne kropp. Det kan også være maskinelt og uinspirert, eller det kan være erotisk og engasjert. Du vet aldri. Jeg hater når du bruker tid på varme steiner og fjær og sånn.

Når du snur deg, blir det mer spennende. Body2body betyr da at pupper og rumpe kommer nærmere, noen ganger også at hennes underliv brukes. Er du heldig, vil hennes kjønn stryke langsetter ditt, omtrent slik at du lurer på om du vil smette innenfor (det skjer aldri, hun har stålkontroll), men intensiteten varierer kraftig. Disse stedene er ikke forutsigbare.

Du skal altså ligge stille og nyte. Hvis hun tillater litt berøring er det over hoftene, litt på rumpa aller puppene - men aldri mellom bena. Og hovedgreia er jo at du ikke skal gjøre noe, du skal ligge mediterende og bare kjenne på følelsen av å bli skjemt bort. Dette er i hovedsak énveis.

Den siste delen av timen handler om massasje av kjønnsdelene. Pikk, baller og pereneum ned mot anus. Kompetent, veldig kyndig og svært kontrollert. Når tiden nærmer seg, styres du som med en joystick og du er ferdig når hun bestemmer. Dette er det beste med økten, derfor en "long lingam" den beste ekstratjenesten du kan få, og langt mer interessant enn B2B. 

Deretter tørker hun mens du summer deg, du sier et eller annet fårete mens du finner dusjen, dusjer av deg oljen og veksler noen ord mens du kler deg. Og - that's it.

Ikke for alle

Noen mener at det er galskap å bruke så mye penger for noe som ikke er sex, når man kan få samleie/oralsex andre steder for samme beløp, eller mindre. Men dette er et marked for de som ikke vil kjøpe sex av prostituerte, eller som rett og slett setter pris på en times meditativ, passiv mottakelse av behagelighet og sexy stimuli av en pen og veloppdratt europeisk ung kvinne.

Sammenlignet med en dårlig massasje og en kjip runk på en rotete thaisjappe, er dette bare litt dyrere og av mye høyere standard. Du kan til og med gå derfra uten å ha dårlig samvittighet eller uten å føle deg skitten. Du kan til og med begynne å tenke på dette litt som å gå til fotpleie, frisøren eller en eller annen velværetjeneste.

Ulempen er som sagt at du aldri helt kan vite hva du tilbys. Hvor spicy det blir. 

Om priser og tilleggstjenester

Noe av det mest frustrerende med erotisk massage er hvordan de stripper ned basisen til noe nesten ubegripelig, og så lar de alt mulig være tilleggsmeny.

First Class Tantra har en timepris på 1800 kroner, men har til og med B2B som ekstra (de oppgir ikke noen prisliste). Det samme gjelder lang intimmassasje. Da lurer jeg på hva som skjer i løpet av timen dersom man bare bestiller en time for 1800 kroner. Hvordan fylle tiden hvis B2B ikke er booket og lingam er de siste fem minuttene?

Xanadu Tantra krever 1500 kroner for en time, og har også alt annet som ekstra. B2B koster 500 kroner som tilleggstjeneste, mens andre ting også er dyrt. Det gunstige her er kanskje double lingam for 200 kroner.

Diamond Massage skal ha 1500 kroner for en time. B2B koster bare 200 kroner, men kun på ryggen. De lover at deres "waving" intimmassasje er "vibrating", men skal ha 400 kroner for den.

Angels krever 1600 kroner for en time, som inkluderer både langvarig og dobbel lingam. Men B2B (begge sider) er 300 kroner i tillegg.

Tantra of the Golden Heart ønsker 1800 kroner for en time, pluss 500 kroner for B2B.

Greit - markedet styrer prisen og hvis mange nok er villig til å betale prisen det koster for en spicy velværemassasje i lekre omgivelser, er et fint for meg. Det jeg reagerer på er at de lar helt ordinære bestanddeler i en erotisk massasje være add-ons. 

Når man bestiller en slik massasje skal en erotisk B2B være en del av basistjenesten. Det er en vesentlig del av poenget. Man kan rett og slett ikke markedsføre en slik tjeneste og tilby 30 minutter massasje av baksiden av leggen, fordi tilleggene ikke er bestilt på riktig måte.

Ulempen er at de fleste av disse ikke har kommentarfeltene på RE åpne, slik at dette kan kommuniseres. Tilleggsulempen er at det ikke er så mange andre i dette markedet, som kan gi konkurranse.

Femme Fatale tilbyr 1600 kroner og inkluderer alle disse tingene jeg nevner over, og det er fint. de har også kommentarfeltet åpent. Men ulempen med FF er at de i to av de tre gangene jeg har besøkt dem ikke har tilbudt det de lover - "...care about you during all the session, not only in the end."  Men ellers er de i tet. 

Generelt: Alt annet er likt. Samme opplegg, samme lokaler - og noen ganger samme massøser. Hos FF er nå "Amanda", en som ofte har vært hos Angels. Det som er forskjellen er prisene og hva som inkluderes.

Hvis jeg skulle dratt et sted, i dag? Enten afrikanske Safari på Strømmen, eller tatt sjansen på at Amanda hos Femme Fatale leverte denne gangen. Deres discount no. 1 er jo flott på papiret og har vært det i praksis en gang også.

Godt skrevet @Blyanten

aldri prøvd, men høres ut som en bedre deal and mange av de slappe thai massasjene. 

  • Like 3
Lenke til kommentar

Takk for en fin gjennomgang. Jeg lurer på hva som skjer om ulykken skulle være ute og man kommer under en slik massasje? Stopper massasjen eller fortsetter man videre? 

Lenke til kommentar
7 timer siden, Majoren2000 skrev:

Takk for en fin gjennomgang. Jeg lurer på hva som skjer om ulykken skulle være ute og man kommer under en slik massasje? Stopper massasjen eller fortsetter man videre? 

Det fortsetter. Men de har god kontroll og styrer deg.

Det smarte er nok å si at det kan komme til å skje, og avtale at det i så fall skal fortsette som normalt frem til finale nummer to.

Flere annonserer jo dobbel lingam og det er perfekt å slå til på det. Femme Fatale har det til uten ekstra kostnad.

Lenke til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...