Gå til innhold

Casablanca, Marokko


Tototre

AfrikaSex  

29 stemmer

 1. 1. Har du hatt sex med en gledespike fra et afrikansk land (i Norge eller annet sted)?

  • ja, 1x
   8
  • ja, mange ganger
   16
  • nei
   5
  • vet ikke
   0
 2. 2. Har du hatt sex med en gledespike i Afrika?

  • ja
   9
  • nei
   20


Anbefalte innlegg

Dette er den største byen, men ikke hovedstaden i landet.  Interessant by med flere innbyggere i området enn i hele Norge.  Du kommer nok lenger med fransk, spansk eller arabisk, og det er rimelig å leie tolk.  Hovedsakelig arabere, samt berbere.  Nå er det altfor mange år siden jeg var der og deler erfaring fra, men siden ingen andre har startet på Afrika ennå er det på tide.  Gjennom årene har jeg hatt gode opplevelser i Oslo med gledespiker fra Nigeria, Kenya, Elfenbenskysten Sør-Afrika og Mosambik.  Så ja, jeg liker afrikanere oxo.  Men i Casa var det en araber eller berber.

Casablanca har det meste.  Helt vilt hva du kan få kjøpt.  Har fått tilbud om sex via selgere av sjal på torget, som spør hva jeg ønsker og når jeg vil ha det.  Menn som sier dette.  De har kvinner som er klare et eller annet sted.  Noe jeg ikke har benyttet meg av.  Men en gatehore etter midnatt.  I en gate med bare en annen sexarbeider.  De kranglet om hvem som skulle bli med meg.  Jeg valgte som vanlig den yngste og peneste.  Men det var vanskelig å se siden de var innehyllet i sine arabiske klær med hette som ikke viste noe særlig av formene.  Det er litt som med barene der i byen, de er tildekket med svarte gardiner i vinduene. 

Etter at jeg hadde valgt ble jeg spyttet på av den andre kvinnen.  Så gikk vi til horehuset et par hundre meter unna.  Hun banket på en dør.  En liten luke ble åpnet.  Vi ble sjekket og sluppet inn.  Dårligste stedet jeg noen gang har hatt sex innendørs.  Det var et rom hvor det lå 14 madrasser rundt på gulvet med full aktivitet.  Prisen for et kondom var like høy som leie av madrassen!  Dassen var tett.  Når jeg har tatt av buksen og begynner å få reisning måper hun.  Hun slipper ut et gisp, før hun snakker til de to parene på madrassene på begge sider av oss og peker på kukken min.  Slik ble jeg gulvets pornostjerne for en stakket stund.  Det ble likevel god sex og jeg kunne gå fornøyd ut i natten igjen.  Husker ikke akkurat hva jeg betalte, men billig var det!

 

Endret av Tototre
link dårligste sted-innlegg
 • Like 2
 • Haha 3
Lenke til kommentar

På det danske forumet er det noen tråder som handler om Afrika. 

Mye god info for de som har lyst til å reise dit. Noe jeg ville gjort før Asia. 

Jeg har kun pult kjærringa i Afrika. Hun er da også afrikaner. 

Akkurat nå har jeg en fast jeg treffer når det passer. Hun er fra Burundi. Ellers er Keyla en innertier jeg har besøkt mange ganger de siste 10 årene. 

 • Like 3
Lenke til kommentar

Etter nesten et halvt døgn forstår jeg jo litt hvorfor det ikke er så mye i afrikatråden.  Det er få aktive brukere som faktisk har hatt sex på kontinentet, annet enn det hederlige unntaket @LoveOWO, selv om hun du pulte nok ikke kan karakteriseres som det det er spørsmål etter her.  Jeg har oxo funnet mest nyttig info om Afrika på de store, internasjonale sitene.  Hva bruker dere i dag?

 • Like 2
Lenke til kommentar
 • 3 weeks later...
 • 3 weeks later...
På 11.2.2024 den 2.10, Tototre skrev:

Nå kommer det snart en ny episode i Håndbok for horekunder om afrikanske gledespiker som jobber, eller har jobbet i Norge.  Det er flere her hjemme som har erfaring med dem her enn i Afrika.  https://www.noresk.com/forum/emne/10093-shamanen-vs-prinsen-hva-er-rett-og-hva-er-galt/?do=findComment&comment=52401 random om afrikanere.

Veldig glad i afrikanske kvinner (Grace😍), men det er veldig få i Norge nå🙄😩

Lenke til kommentar
 • 4 weeks later...

Jeg har hatt en mongering tur til Mombasa. Jeg er ikke super klar for å komme tilbake. Da er Thailand bedre for meg. Uansett, du får hva du vil i Mombasa og prisene er fair. Mange er klar for å henge i flere dager, men jeg er litt mer ST drevet.

 • Thanks 1
Lenke til kommentar
 • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
 • Opprett ny...