Gå til innhold

Massasje Sarpsborg


letende

Anbefalte innlegg

Ja, er spent på hvordan det er her.  Har også sett på denne annonsen, og liker massasjebenken og teksten hennes.  Hun var et alternativ da jeg havnet innenfor døren på en dropin på dette stedet i Rosenkrantzgt. hos Sabaydee.  I murbygingen som nå er thaimassasjestudio.

Rosenkrantzgt.png.2134754759be016968aa5c308b4ed249.png

Lenke til kommentar
  • 1 month later...

Magisk Massasje i Sarpsborg er nå besøkt.  https://www.realescort.eu/ads/170055/magisk-massasje

Dette er bra saker!  Ekte bilder i annonsen, litt kortere hår, snakker godt engelsk og har dannelse og utdannelse.  Hun er et alternativ til thaimassasje, hvor du kan søke spenningen gjennom det at du ikke vet hva du kan komme til å få (om du ikke har lest anmeldelser om den enkelte massøsen.)

Hun leverer handjob (HJ) som en del av behandlingen.  500 kr for halvtime.  Valgte en time for 900 kr.  Massasjebenk med hull til hodet.  Godt dekket med lakenpapir.  Avtalen var klar på at hun ikke skulle røres underveis.  Vanskelig å holde fingrene borte fra den kroppen!  God dialog underveis.  Interessant.  God, annerledes massasje av rygg, legger, rumpe og lår.  Snu rundt, fokus på magen, før bryst, bein og penis.  Litt som en thaimassasje med HJ, siste 10-15 min.  Kunne nok fått henne til å starte litt før med dette, men nøt behandlingen under hele timen.  HJ er altså inkludert i prisen.  Hun var påkledd til denne prisen. 

Kjent leilighet sentralt i byen.  Dusjet før og etter.  God stemning med musikk og levende lys.  Massøsen er erfaren, tipper 40-50 år, har jobbet flere steder på Østlandet, inkl. Drammen.  Skal besøke henne igjen for en god halvtime neste gang jeg er i nabobyen til plankebyen!

  • Like 1
Lenke til kommentar

@TerjeNilsen jeg leste kommentaren din her: https://www.noresk.com/forum/emne/9954-hfh-erotisk-massasje-og-tantra-del08ep01-i-håndbok-for-horekunder/?do=findComment&comment=50678

Jeg har ikke forsøkt metoden din.  Det kunne vært interessant å forsøkt med hun her.  Litt usikker på om hun hadde gått med på en hel time med lingam, men slett ikke umulig.  Det blir jo noe mer i bølger og ulike rytmer når det er så mange minutter.  Med mine nesten 15 min var det berøring, teasing, bruk av begge hender og olje, før det ble satt inn full speed de siste minuttene.

  • Like 1
Lenke til kommentar
  • 2 weeks later...

Jeg tror hun ville gått med på det, men det kan jo bli litt i meste laget? 😅

Jeg fikk nylig 45 minutter lingam der, og det var sykt deilig, men tror jeg nøyer meg med en halvtime neste gang. Jeg klarer i alle fall ikke å beholde ereksjonen på topp så lenge, så det blir litt i bølger, som du sier.

  • Like 1
Lenke til kommentar
På 3.2.2024 den 0.40, Tototre skrev:

Jeg har ikke forsøkt metoden din. 

Forrige uke opplevde jeg faktisk å mislykkes med dette, for første gang på 7-8 år, tenker jeg.

Det skjedde på nettopp den thaimassasjen det er bilde av ovenfor. Kunne ikke få lingam mer enn 5-10 minutter, sa hun. Greit nok det. Hun foreslo å gi meg pengene tilbake, så da tok jeg imot det og gikk ut igjen.

  • Haha 1
Lenke til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...