Gå til innhold

Transetiden


Mr. V

Anbefalte innlegg

Det er jo i vinden om dagen dette med kjønn og at alle skal være den de vil og kalles akkurat det de selv ønsker. For en eldre mann og selv om jeg er ganske åpensinnet så blir jeg helt forvirret og til dels frustrert over hvor langt det har gått det med kjønn og hvordan folk skal lage seg sitt eget kjønn akkurat slik de ønsker. Det er jo så mange titler på hva folk vil kalles om dagen og bommer du på det så er det ramaskrik med en gang og du blir nærmest hengt.

I dag kom jeg over en annonse på RE med en mann med fitte og må si hjernen min friker litt ut for jeg ser en mus men det sitter på det som er tydelig en mann og hjernen min blir helt forvirret 🤣

https://www.realescort.eu/ads/170586/maycon

Hva synes dere om dette? Har det gått for langt eller burde vi enda flere kjønn og benevnelser?

Lenke til kommentar

Varianter av dette har jo eksistert i årevis, uavhengig av tiden vi lever i akkurat nå. Selv synes jeg det bare er rart å se bilder som dette, og egentlig ser jeg litt motvillig på dem. Likevel kan jeg ikke fordømme noen, siden jeg selv har en liten fascinasjon overfor den andre varianten - kvinner med mannlig kjønnsorgan. Joda, jeg vet at de selvsagt ikke er kvinner, men kombinasjonen av feminin kropp og mannlig kjønn har et eller annet ved seg. Synes jeg. Så dette med seksualitet er sammensatt.

Lenke til kommentar

Her tror jeg at jeg hadde slått til om jeg hadde bodd i Bergen. Fitta såg da deilig ut. Og som Blyanten har jeg og fascinasjon av den andre varianten. Har aldri prøvd (enda) feminin gutt med vagina, men hadde sikkert vært en grei kjekk opplevelse tenker jeg 🤭🤭👍

Lenke til kommentar
  • 2 weeks later...
20 minutter siden, hedexp skrev:

Oh, jeg kan tenke meg å besøke denne... Alt skal prøves

For noen kan det være til hjelp å lukke øynene eller ha bind foran de.  Du får en like god sprut med en mann, kanskje bedre til og med!

Lenke til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...