Gå til innhold

Afrikansk Bourdeaux


Tototre

Anbefalte innlegg

Siterer Jossen fra en annen tråd her: https://www.noresk.com/forum/emne/9574-hvem-var-din-siste-hore/ som inspirerte meg til å skrive min historie fra Bourdeaux:

"Sist søndag hadde jeg Simone og Tamara samtidig. https://www.realescort.eu/ads/142107/sisters-body-body-massage

Fytte rakkern. Kiler i pungen bare jeg tenker på det.Dobbel body to body massasje først. Så dobbel blowjob med de yppige rumpene deres opp i ansiktet på meg. Deretter en sittende på ansiktet og den andre sugde.. Så bytta de plass og hun som sugde satt på ansiktet og den andre tredde seg på i et heftig cowgirlritt. Bytta jente ighen og avslutta i doggy mens jente to kilte meg på pungen og klinte med meg. Grøss..Lite jeg har  opplevd i denne hobbyen som kommer opp mot dette. Dette er engler. "

Sommeren for fem år siden var jeg på loffen i Frankrike noen uker.  Ja, faktisk, reiste rundt med sekk (penger og kredittkort), uten særlig mål og mening, annet enn å nyte livet.  I Bordeaux hadde jeg to afrikanske jenter med på hotellrommet.  Den arabiske hotelleieren var mistenksom (Frankrike har også en sexkjøpslov) og spurte hvorfor de skulle bli med på rommet.  Husker ikke svaret.  Få minutter etter slikket jeg musa til den tynne mens den tjukke red meg til den store gullmedaljen samtidig som de to kysset.  Så ringte telefonen.  Araberen.  "Nå kan de ikke være lenger på rommet!".  En halvtime seinere var en godkjent treningsøkt i senga unnagjort og vi gikk ut for å spise og drikke.  Dagen etter hadde jeg besøk av den peneste av jenta igjen.  Men skulle heller valgt den tjukke, som definitivt var best til sex!

  • Thanks 1
Lenke til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...