Gå til innhold

Styr unna!


HenrIq8

Anbefalte innlegg

https://www.realescort.eu/ads/167894/luciana

Mulig dette var veldig tilfeldig, men når du skal møte dama kl 07:00 om morran og tilfeldigvis står det en en tesla med to karer i rett utenfor hovedinngangen i det du skal inn.. Gikk rett forbi og tok en runde rundt bygget får så hva som var greia når jeg kom tilbake. Da var bilen låst og dama ga meg koden til oppgangsdøra som starta på siffer 1. Før jeg tasta koden kunne jeg se fra utsiden at en av leilighetsdørene sto åpen på gløtt og fikk en ræva magefølelse. La casha i sokken og stakk derfra. Ble skjelt huden full på whatsapp når jeg meldte at jeg ikke kom.

Lenke til kommentar

Det er OK å være forsiktig.  Jeg har også tatt en ekstra runde rundt blokka om det har vært mannfolk i bil utenfor.  Men folk flytter på seg i bil... også.  Arbeidere som jobber rundt eller i nærheten av inngangen er også en ting.  Mange av de vet hva som skjer og hva du skal.  Men som Idaws sier er det helt vanlig at damer setter døra på gløtt.  Så er det lettere for oss å finne den riktige døra kjappere.

  • Like 1
Lenke til kommentar
  • 3 months later...

En liten heads up - har prøvd å få bekreftet annonser i det siste med dårlig resultat - det er utrolig mye fake på RE.

Lenke til kommentar

Jeg må flire litt, tenk hvor enkelt å sende en pic, kontra å mase med at bildene er verifisert el. Ikke så enkelt om du faker.

  • Like 1
Lenke til kommentar

Tabbet meg ut på Maria Hot her om dagen - møtte en gammel traver - sliter nå med Blu Balls - Maria's ad var nok legit til den ikke var det lenger - da var det stengt for reviews og en ny (gammel) overtok i nedre del av "Golfveien". Jeg lover å fokusere på mine kjente fremover.

Lenke til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...