Gå til innhold

Pornotvillingene i Exit?


Babehunter

Anbefalte innlegg

I serien trenger de mange skuespillere og statister til å spille alle de prostituerte som hovedkarakterene omgir seg med. Serieskaper Karlsen forteller at det var en utfordring å finne dem før sesong én, men nå kommer damene til dem.

– Det ene er skuespillere som har et helt naturlig forhold til kropp, og ikke bryr seg om å kle av seg. Det er jo bare et mennesketrekk som er kult. Så har vi de som åpenbart er ekshibisjonistiske, og som får et kick av det. I dette tilfelle, i sesong tre, har vi med kvinner som lever av det. Tvillingene vi har med lever jo av nettopp dette, sier Karlsen.

Lenke til kommentar

Tror ikke du skal innbille deg at du finner noen norsk jenter som er filmatisert av disse skuespillerne. Mye av serien er riktignok gjengitt fra finansmiljøet i Norge men det meste er trukket helt til ytterkanten av hva som er tilfelle. Mye er også basert på synsing og god fantasi. Selv, uten å skryte, har jeg vært på noen tilstelninger/fester/nachspiel i "finansmiljøet" og ingenting har vært i nærheten av å likne på serien. Mitt inntrykk var at utelivsbransjens eiere/investorer var de som dro den lengst etter stengetider. Fri flyt av alkohol. Kan hende noe party dop men opplevde det aldri, heller ikke innleie av prostituerte så den delen antar jeg er overdrevet kraftig. Oftest var det som et bra julebord men det var hele året :-)

 

  • Like 2
Lenke til kommentar
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...