Gå til innhold
Gjest kanon

Smårips og overgrep

Anbefalte innlegg

Gjest kanon

Sitter her oppe i skogen og tenker. Kan ikke annet i dag. Motorsaga gikk filleføyka i går. Selv ei Husqvarna varer ikke evig. Så i dag blir det lediggang og lediggang er roten til alt vondt sies det. Jo da, det er ny å få kjøpt nede på Felleskjøpet så det blir en tur i morgen. Ny sag.

Som ung opplevde jeg at en av mine lærere var sukkergubbe. Ikke slik småbarnspedofil. Nei de jentene måtte ha fått pupper og hår på godsakene sine. De han fikk kjenne på godsakene til fikk beste karrakter i det meste. Han skulle bare kjenne med handa om de hadde fått hår på musa. Jeg husker jeg ble så skuffet og så oppgitt for han var en så kjekk en kar. Han var da ca 50 år. det var nok mer utbredd med slike overgrep tidligere for lærere og slike personer var jo mer eller mindre "hellige" personer og kunne ta for seg uten konsekvenser.

Nå har vi fått en Pave som skal ta tak i sine prester. For hva skjedde da jeg sto til konfirmant. Presten greide ikke å holde fingrene av fittefatet på ei av jentene. Han ble både dømt og fratatt sin prestekrage. Synd for han var en god prest.

Det må være veldig frustrerende for menn som liker unge piker. Jeg føler faktisk med dem selv om jeg ikke liker deres lyst på smårips. Jeg forstår deres frustrasjon og deres glipp, særlig lærere og prester som har den aldergruppen omtrent på fanget. Jeg vet at jenter kan være direkte jævlig frekke i 13 ? 15 årsalder så det skal mye til å styre sine lyster.

Husker det ble fortalt at noen jenter bestemte seg for å drive sin lærer til vannvid. De tok av deg trusene, satt med skrævede ben så han så hele herligheten til disse 14 åringene på første rad. Læreren sluttet, han greide ikke presset. Hvor mange av dere som leser dette har vært utsatt for slike jenter? Hvor mange av dere jenter har forsøkt å drive voksne menn til vannvid da dere var i den alderen? Hvor mange av dere har så vært utsatt for direkte overgrep slik som det ble definert at presten hadde gjort seg skyldig i?

Jeg vet at det finnes nettsteder for slike som liker rips, jeg har ikke søkt og har heller ikke funnet det nødvendig å leite. Det er lenge siden jeg higet etter jenter på 20 år pluss og slettes ikke på 15 år minus. Jeg liker de best godt over de 30. Det har nok med alder å gjøre. Men jeg husker jo godt nede i Sør Amerika at jenter helt ned i 12 år meldte sin ?arbeidskraft? til disposisjon på diverse bordeller. Jo da jeg skal ikke være skinnhellig. Jeg var i seng med ei på 14 men var jo knapt 17 selv så aldersforskjellen var nok ikke mer enn normalt. Dessuten. Jenter på 14 leder jo med et år eller to i utvikling i forhold til oss gutter i denn alderen og disse halvnegerjentene i Caribbien var nok lengre fremme i utvikling enn oss europeere. Så hun 14 åringen ledet nok i alder på meg om ikke i år så i erfaring og utvikling.

Jeg husker jo de som er noen år eldre enn meg. Der var det ikke uvanlig at jenter født før 1950, helt ned i 14 fikk barn i magen for P piller var et ukjent produkt og kondomer var slikt en fikk på postordre. Resultatet var tvangsgifting eller massiv fordømmelse av jenter som hadde vært uheldig, særlig av voksne kvinner. Verden har forandret seg mye på mine snart 60 år. Til det langt bedre for dere jenter og kanskje ikke så bra for oss menn, i det minste for dem som liker smårips. ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
spunkhunk

Opplevde noe merkelig for et år siden. Satt på et kollektivt transportmiddel på vei hjem. Rett foran meg satt på en toseter vendt mot meg satt to jenter midt i tenårene og flirte og tiska seg imellom selv satt jeg og surra med mobilen og tenkte ikke så mye over det. Etterhvert så begynte de å se veldig på meg. Jeg ble litt satt ut og kasta vel noen blikk tilbake. Hun ene åpna hettegensern slik at en trang topp og sprettpupper av en annen verden stod rett imot meg. Hun la hodet på skakke og kikket intenst på meg. Ble ganske satt ut og kasta noen blikk hastig bort og merket at situasjonen ble ganske awkward. Venninna gjorde det samme. Åpnet jakka, tok seg til håret presset puppa fram og strittet intenst på meg. De var begge helt stille. Ingen fnising. Kun denne flørtende kikkingen og ungpikepuppene som holdt på å sprette ut av blusene.

Hele situasjonen føltes veldig merkelig. Jeg går for å være en kjekk mann og for meg så virket det rett og slett som de bare forsøkte seg på noen "kvinne-list-triks" for å se hvordan dette virket på en tilfeldig mann. NOE lå i lufta og jeg misunner ikke de som må takle slike til daglig. Da mister man fullstendig fokus... og får usunne tanker

hastet kjapt av å endeholdeplassen for å komme meg vekk og hjem. Dette var rett og slett en situasjon der man følte seg både ubekvem og litt småtent på samme tid.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Gjest paal_erik_68

@spunkhunk

Du skulle bedt de med hjem, så sant de var over lovlig alder!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Gjest
I så fall får jeg si unnsyld, for jeg har flere ganger gjort slikt på bussen og banen :P

..hvis du nå forteller når og hvor kunne vi kanskje ta kollektiven sammen en dag..? ;) Alt for lite slikt!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


×
×
  • Opprett ny...