Gå til innhold

Violetta


Gjest

Anbefalte innlegg

https://www.realescort.eu/ads/117450/violetta

Gjorde en avtale med denne jenta gjennom WhatsApp. Tid og tjenester ble avtalt på forhånd. Jeg ble sluppet inn og det var definitivt samme jente som på bildene i annonsen. Men der stoppet det. Jeg tok frem penger, mens hun spurte om hvordan jeg hadde det. Jeg sa at jeg var ok. Men hun sendte meldinger med mobilen mens hun snakket med meg og jeg forsto at hun følte seg utrygg. Jeg sa at hvis hun ikke ville ha meg som gjest, kunne jeg bare dra. Det ville hun ikke og derfor gikk jeg ut uten å betale noe.

Jeg respekterer hennes valg. Dersom hun av en eller annen grunn føler seg truet eller ukomfortabel av mitt nærvær er det helt riktig å avvise meg. Synes jeg selv taklet situasjonen ganske bra. Jeg tok hintet og løste det smidig til beste for begge parter.

Selvsagt reflekterer jeg over hva som gikk galt i ettertid. Jeg har besøkt ganske mange gledespiker gjennom årene uten å bli kastet ut. Kanskje har jeg blitt for mekanisk og utbrent etter veldig stort arbeidspress den siste tiden. Det kan være noe med utseendet mitt som hun reagerte på. Konklusjonen er likevel at gjensidig trygghet er helt avgjørende for begge parter. Fremover vil jeg forsøke å finne en fast løsning hvor trygghet og respekt etableres over tid. Problemet er at altfor mange gledespiker kommer til Norge, returnerer og kommer aldri tilbake.

Noen lurer kanskje på hvorfor jeg skriver om denne hendelsen. Jeg er ikke ute etter å skade jenta. Men det hadde vært hyggelig å få et innspill eller to om hva andre tenker.

Lenke til kommentar

Synes situasjonen hørtes ubehagelig ut, og synes du gjorde det eneste riktige. Ellers er jo anmeldelsene av henne sprikende. Hun brakk jo armen den 2. januar i følge en anmeldelse. Gikk hun med armen i gips da du traff henne?

Selv foretrekker jeg jenter med flere positive anmeldelser, som enten bor her fast eller er her ofte. Det er mye gjennomtrekk. Dessuten er jeg også svært skeptisk til at vi som kunder må oppgi telefonnummer. Dette er en bransje med kriminelle bakmenn, og det må være lett å presse en horekunde som både risikerer 25.000 i bot og å bli hengt ut i tillegg. Grunnen til at det ikke skjer så ofte(?) er vel at slike saker ville ødelegge for bransjen og bli gjenstand for de kriminelles indre justis. Det er heller ikke lett å oppdage om man blir filmet. Husker en som alltid hadde pcen sin oppe foran sengen, og som ble noe slukøret da hun oppdaget at jeg hadde latt kameraet peke nedover mens hun var ute et øyeblikk. Men det er jo lett å forstå at damen vil ha sikkerhet også. En god sjekk er jo også å få kontakt via RE og se hvor oppegående svaret blir. 

Lenke til kommentar
På 6.1.2020 den 10.04, Betalerfor6 skrev:

Armen hennes var ikke i gips. Er enig i at det er tryggere å velge noen med flere positive anmeldelser. 

Ser hun har fått en positiv anmeldelse samtidig med din. Den er skrevet av en som ble medlem i RE for to dager siden. Synes det er viktig å sjekke anmelderen også, at vedkommende har anmeldt flere. Da er det mindre sannsynlig at anmeldelsen er fake. 

Lenke til kommentar

Synes du håndterte det helt riktig, noen ganger så stemmer bare ikke kjemien helt og da er det like greit og gå hvert til sitt. Skjønner at det var en kjip situasjon og hadde følt meg også litt satt ut, men det kan være at hun var usikker på noe annet og ikke deg. synes du ikke skal tenke så mye mer på det. Når jeg besøker noen så er jeg alltid veldig hyggelig og prøver å lese dem så godt jeg kan. jeg har også fått dårlig vibs et sted og valgte da og si takk for meg og gå.

 

Lenke til kommentar
23 timer siden, Betalerfor6 skrev:

Ja, anmeldelsen er skrevet på "dårlig" norsk.

tror nok en del anmeldelser er "fake" da det ofte står det samme på flere jenter ord for ord. Og riktig og se samme som Arnesko skriver at se om de har skrevet flere anmeldelser og om de da er forskjellige.

Lenke til kommentar

Ikke nødvendigvis skrevet på dårlig norsk men oversatt med google translate noe som ofte blir rart, Traficking, hallikker og bakmenn har ofte standardtekster som de oversetter der. Mange tekster spesielt de på engelsk er like. Om man ser på prisene så ser man ofte hvem som har bakmenn. 800 for 30 min og 1000/1500 for timen avslører ofte disse. 

Lenke til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...