Gå til innhold

Noe "Hårete" greier.


Gjest kanon

Anbefalte innlegg

Mange i dag og særlig proffe damer stiller gjerne glattbarbert uten et hårstrå i mellom beina. Argumentet er gjerne hygiene, men den kjøper jeg ikke. Mote derimot, det kjøper jeg for er det noe kvinner er slave av så er det mote. På den andre side har flatlusa havnet på rødlista. Den har nesten blitt utryddet om nå det skulle være noe stort tap. Jeg husker vi hadde følgende lusemedisin ombor, i det minste vi som var i maskinen. Et fat med diesel, plopp oppi til halsen, la lusa få bade seg litt og så i dusjen. Det var ikke mye lus tilbake, den likte lite å bade i diesel.

Ei hårete kvinne er toppen for meg, jo mer hår jo finere synes jeg hun er der nede. Hår i maten sier du, og hva så. Barberte er utsatt for infeksjoner og kviser, det hører jo med så vel bekomme. Ei med fine røde prikker og grønne små skjeggkviser sammen med 1 mm stikkende skjeggstubber er ikke særlig atraktivt for meg. Ikke ei som ser ut som ei på 10 år heller. Jeg lider helvigvis ikke av pedofeli.

Derfor gleder det mitt hjerte når jeg i dag leser ( Ifølge motenettstedet Jezebel er det nettopp det faktum at det nå har blitt normalt med nakne kvinnekjønn, som gjør at bilder av mer naturlige hårete underliv sakte, men sikkert, begynner å snike seg inn i trendbestemmende motemagasiner - både i Europa og USA ) Oj hårete fitter er på vei inn igjen og jeg gleder meg. Det er faktisk noe av det vakreste synet jeg kan tanke meg ei naken kvinne med en hårete trekant. og faktisk, sorthårete damer med sort trekant. Ok kona er lyse, lyse blond med lyse hår men en kan ikke få i pose og sekk. Lyse jenter med sort dusk avsølrer lett at hårfargen på toppen var kjøpt. Altså ei helt ekte blondine både oppe og nede.

Jeg husker ei dame, vi hadde gått inn i Svartehavet og tenkte at her ble det ikke noe damer på oss. Så feil kan en ta. Jeg hadde fått tak i ei lita med rund og fin rumpe, mørkeblond/mussegrå kanskje. Der var det hårvekst, den gikk i en tynn spiss liten sak helt opp til navelen. Myke fine tynne mørkeblonde hår og fitta luktet god frisk fitte. Jeg glemmer aldri Elena fra Odessa. Det ble min eneste tur inn i det området, synd for du verden for noen flotte jenter. Alle som har jobbet i verksted og med vedlikehold har vært borti "negerfitter". Det er slipeskiver av et hårt sort materiale som brukes til pussing og polering. Ja negerjenten kan ha krusete og harde hår som en omtrent setter seg fast i. Flotte de også. Det er mange rare navn i verkstedbransjen som henspeiles på kjønn. " Grisepikk" for eksempel. Et redskap til å dra ut knekte skruer.

Så er det ei som jeg over lang tid har datet, først var jeg jo kunde men siden ble det mer elsker og det forundrer meg. Der var det høvvel for der ble det urskog om hun lot det gro. Jeg fikk aldri henne til å la skogen gro for det hadde nok blitt den største fiitteskog jeg hadde sett. Sukk! For et vakkert syn det hadde blitt med slike skogkledde åser og daler i stede for stubbmark. Så derfor gleder det mit hjerte at jeg i dag kan lese.

( Men nå spår enkelte moteeksperter at trenden med hårløse underliv er på vei ut, og at vi atter en gang skal se naturlig hårete ut nedentil. ) :D

Lenke til kommentar
.....Alle som har jobbet i verksted og med vedlikehold har vært borti "negerfitter". ...

Neineinei. Negerkuse heter det! :D

Men til saken. Jeg vil alltid foretrekke helt glatt, eventuelt pent trimmet. Sånn er det bare for min del.

Jeg la også merke til et oppslag om denne "trenden" med naturlig behåring i en eller annen nettpublikasjon denne uka. Og at det ble argumentert med at det var "det naturlige" som var på vei tilbake. I så fall gleder jeg meg til å se mange hårete legger under florlette sommerkjoler den kommende sommeren...

Lenke til kommentar

Amen! Jeg er helt sikker på at verden blir morsommere hvis flere gjør som de selv har lyst i stedet for å dilte etter "moten" eller hva det er. Vis hva du har lyst til så kan de med maken lyst bli med :)

Lenke til kommentar
Amen! Jeg er helt sikker på at verden blir morsommere hvis flere gjør som de selv har lyst i stedet for å dilte etter "moten" eller hva det er. Vis hva du har lyst til så kan de med maken lyst bli med :)

Amen amen! Hver sin fryd, men når jenter fjerner all hårvekst der hvor det skal være øyenbryn, og så tatoverer seg isteden, da er det å gå for langt. Dessverre ser dette ut til å være noe av tidens trend, men det burde ha tatt slutt før det hadde begynt.

Men jeg er vel for gammel til å bli hørt ... :ugeek:

Lenke til kommentar
Men jeg er vel for gammel til å bli hørt ... :ugeek:

Njæ, tru'kke det. Det er vel en grunn til at gamle menn ikke er helt ute. Selv har jeg bestandig hatt en greie med modne kvinner..

Lenke til kommentar
Helt enig! Modne menn er svært tiltrekkende. Det er noe med forståelsen av livet og tryggheten som appelerer til meg :-)

Når det gjelder barberte øyenbryn som admin snakker om...jeg husker fremdeles sGjestt da en ung jente jeg kjenner kom ut av dusjen uten øyenbryn! Jeg trodde hun var syk stakkars

Det finnes jo noen av oss modne menn som også er glattbarberte :D

Det er vel også noe dere jenter liker?

:mrgreen:

Lenke til kommentar
  • 1 year later...

Jeg har en tendens til å være glattbarbert hele sommerhalvåret.

I fjor sommer så prøvde jeg voksing for første gang. Kontaktet en sjappe hvor jeg hadde blitt massert tidligere (seriøst sted). Når man ligger der på benken så er det ikke til å unngå å få ståkuk uansett hvor vondt det er å få røsket ut hårene. Hun som sto for jobben var innleid til salongen og var ikke fornøyd med voksen som var tilgjengelig. Etter smertehelvete i en time så blir vi enige om at jeg skal til henne privat for å ta resten dagen etter da hun har en annen type voks. Gjør meg jo noen tanker om mulighet for HE når jeg skal til hun privat. Dessverre så blir jeg kun litt mindre hårløs, dog med mindre smerter. De blåmerkerene som jeg fikk av dette satt i nesten to måneder. Frustrasjonen med å ha ståkuk så lenge mens hun tar tak i pikken og flytter den fra side til side hele tiden for å komme til uten å få utløsning gjør at man har lyst å gjøre dette igjen. Da med å få tømt seg selvfølgelig.

Noen av dere gutta som har vokset dere?

Hvis det er noen av jentene her inne som mener de selv er dyktige på voksing og kunne ha gjort det på meg, så ta gjerne kontakt.

Lenke til kommentar

Vel - jeg liker ikke hår i maten...

Jeg har hørt pedofili-argumentet før, men seriøst sett - merker du ikke forskjell på en unge og et voksent kvinnfolk uten å måtte se om de har hår på dåsa eller ikke, da har du et problem...

Lenke til kommentar
  • 1 month later...

Jeg foretrekker å epilere. Slipper stubber, og lett å vedlikeholde. Tror resten av kroppen min avslører at jeg ikke er en 10 år gammel jente, så det er ikke en bekymring. Og mitt piercede underliv skulle vel også fortelle at jeg er en voksen frøken. Foretrekker å være hårfri fordi jeg føler mer da. Liker å kjenne hva som skjer der nede;) Er jo et følsomt område, så trist å gå glipp av noe pga busk. Hvordan mennene er behåret nedentil er jeg nøytral til, men jentene foretrekker jeg uten hår på.

Lenke til kommentar
Noen av dere gutta som har vokset dere?

Jepp, bare god erfarig, men ikke verdt 500/mnd i lengden. Deilig å bli stelt med, både med og uten ståpikk. Ingen HE, tror det skal mye til for at en dame kan fikse begge deler for meg, kresen og krevende som jeg nok er ;) Teit med alle voks-sjapper som får panikk når en mann spør om brazilian. Lenge leve kjønns-fasistene :(

Lenke til kommentar
...Teit med alle voks-sjapper som får panikk når en mann spør om brazilian....(

Hehe, apropos. Forrige gang jeg var innom mitt lokale thaimassasjested (ikke i Oslo) la jeg merke til et skilt med priser og tjenester, ulike typer massasjer og behandlinger, og der stod det også brazilian. Jeg vil tippe dette stedet har flest menn som kunder :D , så jeg tror nok en mann godt kan få slikt der i hvert fall.

Lenke til kommentar
  • 9 months later...

Må bare korrigere deg på én ting. Jeg ble født med helt hvitt hår, men både håret i skrittet og under armene og øyenbrynene har alltid vært svarte! Ellers er jeg enig med deg. Jeg er ikke fan av hår i maten, og jeg liker ikke følelsen av hår (synes det er ekkelt å kjenne hår mot kroppen og ville gjerne fjernet det på hodet også hvis ikke det hadde vært så fint), men jeg blir likevel glad når menn liker hår. Det er jo det mest naturlige.

Lenke til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...