Gå til innhold

Frankfurt


Gjest

Anbefalte innlegg

Det var mye bra info om Tysklands flotte klubber på det gamle forumet. Kompisen min har to dager i Frankfurt snart, mye jobb, men håper på en avstikkere.

1) Hvilken klubb anbefaler du først og fremst?

2) Er det langt/kostbart med drosje fra flyplassen?

3) Samme prinsipp som Atemis i Berlin? Var der rett før jul. Kompisen sier det var som å være i drømmeland.

Lenke til kommentar

Skal du inn til sentrum fra flyplassen, så er det aller beste å ta toget. Det går direkte, akkurat som fra Gardermoen til Oslo S.

Når du går ut av hoveddøra på togstasjonen i Frankfurt, så er det bare å gå rett ut av døra og rett frem. To kvartaler senere er du midt i redlight, med masser av brotheler (aka Laufhaus) og strippebuler. Glem bulene. Brotheldamene leverer akkruat det du avtaler, og til den prisen dere avtaler. Strippebulene lever av champagnesalg og snikk-snakk. Dyrt, tidkrevende, og lite givende.

Alternativet er noen av byens FKK-klubber. De fungerer på samme måte som Artemis i Berlin, men ligger utenfor bysentrum og nås med taxi.

Lenke til kommentar
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Kameraten min tok tog inn til sentrum og taxi videre til The Palace. Samme opplegg som på Artemis i Belin, men hakket med pushy/aggressive damer, sier han. På Artemis er 50e for halvtimen helt standard, mens her var det hele tiden mas om å selge mer, få til ekstra ting så det ble 100e.

Skal nok tilbake da han er en del i Frankfurt med jobb for tiden. NEste gang tar han bare en drosje direkte fra Flyplassen. Koster 25-30 euro.

Lenke til kommentar
  • 5 months later...
  • 2 years later...

Skal en tur til Frankfurt i løpet av mai, og lurer på om noen har noe nytt å melde?

Tar gjerne i mot råd om både eskorter, bordeller og FKK.

Liker fargede, sydamerikanske og asiatiske jenter.

Lenke til kommentar
  • 4 weeks later...

Det var ikke mye hjelp / tips å få, men har nå kommet hjem fra Frankfurt.

Det ble tre besøk på bordell i redlight.

Første besøk var en østeuropeer med en fantastisk kropp, men her var det tømm og rømm som gjaldt.

Prisen var deretter med 30 euro for seansen, jenta på topp ,men klaging på for mye arbeid og ville skifte stilling, ønsket ble ikke invilget, men kom ikke lenge etter så da var hun fornøyd.

Nummer to var en litt kraftig latino babe, med store naturlige fordele. Betalte 50 euro for 30 min. jenta var grei og villig, men det ble litt mye tyting om å være forsiktig med både pupper og fitte.

Den tredje var også fra latin / sør amerika og var en slank fin jente med B cup. Betalte også her 50 euro for 30-40 min. inkl. owo. Søt og koselig jente som ga alt, etter owo ble det forskjellige stillinger og avslutning i doggy. Fikk også tilbud om trekant med hennes veninne, men avslo dette da det er nok med en for min del.

Hadde det vært aktuelt med flere besøk så hadde jeg prøvd å finne henne igjen, er litt glad for at det ikke bare er å vandre inn til henne her hjemme da jeg tror at hun ville blitt svært vanedannende.

Lenke til kommentar
  • 4 years later...

Byen ligger i sentrum av den større hovedstadsregionen Rhine-Main, som har en befolkning på 5,5 millioner og er Tysklands nest største byregion etter Rhine-Ruhr-regionen. Frankfurts sentrale forretningsdistrikt ligger omtrent 90 km nordvest for EUs geografiske sentrum i Gadheim, Nedre Franken.

Lenke til kommentar
  • 4 weeks later...

https://www.fkk-oase.de/index_en.php

Ober-Erlenbacher Str. 109, 61381 Friedrichsdorf, Tyskland

Utkanten av Frankfurt. Ca 35 min med taxi fra togstasjonen / ca 40 min fra flyplassen. Taxi pris , vet jeg ikke , da jeg hadde leiebil og kjørte selv. Helt overlegent bra. Ikke noe tull med betaling osv. Superseriøst sted med en helt fantastisk gjeng av damer. Må si jeg hadde problemer med å velge ut. Aldri sett maken til utvalg. Vil si 80 % av damene var kandidater til hvilken som helst modellkatalog. € 70 i inngangsbillett . Da er det fri bar samt sauna pool så mye du vil med badekåpe/sko inkludert. Supre fasiliteter.  € 200 for full pakke. Magisk!!

Lenke til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...