Gå til innhold

Pizzatråden


Gjest

Anbefalte innlegg

1 time siden, Idioten skrev:

Hva som er "vanlig" kebabkjøtt varierer mye alt etter hvilken by/sted/land du er i, er min erfaring. Etter at jeg fikk noe kjøttdeig/farse-aktig servert i Oslo en gang på 90-tallet har jeg holdt meg unna kebab i hovedstaden. Noen som har et sted å anbefale?

Dette er pizzatråden, her holder vi oss til pizza 🤩🤩🤩

2 timer siden, Idioten skrev:

Hva som er "vanlig" kebabkjøtt varierer mye alt etter hvilken by/sted/land du er i, er min erfaring. Etter at jeg fikk noe kjøttdeig/farse-aktig servert i Oslo en gang på 90-tallet har jeg holdt meg unna kebab i hovedstaden. Noen som har et sted å anbefale?

Her ved Kirkeristen i Oslo, 2 minutter fra Oslo S. Bruker ordentlig kjøtt og ikke farse. Selv liker jeg best kyllingkebaben best der.

kebab.png.62ccd99b316d5fa105e159a5c9618da8.png

Endret av SolanGundersen
Reduserte bildestørrelse
  • Thanks 1
På 21.5.2024 den 0.58, jegern skrev:

Likte den innbakte de hadde der

Husker du helt tilbake til de forrige, forrige eierne?  De forrige var et libanesisk brødrepar: han eldste, en kortvokst bodybuilder og broren stor og høy, så ut som om han alltid hadde drevet med mat.  Dette var før stedet ble utvida.

De forrige, forrige eierne var før libanonbrødrene: Et par hvor hun var svensk blondine med langt hår, og han fra en av de tidligere jugoslaviske statene.  Men nå snakker vi ganske mange år tilbake i tid.  Gamle dager.  Det var de som startet opp med mye av dagens meny.  Fint at de ennå holder på noe av den.

På 20.5.2024 den 11.28, SolanGundersen skrev:

Perfekt tynn bunn. Min favoritt 17 Indienne (ost, biff, ananas og karri)

Ananas er haram for enkelte, særlig i salat.  Lars Erik Vesterdal, (kokken i naturkanalen og programmet Vesterdal), sa en gang at du kan ha alt mulig på en pizza, men ikke ananas, (men jeg synes det er ok med ananas).

  • Like 1
38 minutter siden, Tototre skrev:

Husker du helt tilbake til de forrige, forrige eierne?  De forrige var et libanesisk brødrepar: han eldste, en kortvokst bodybuilder og broren stor og høy, så ut som om han alltid hadde drevet med mat.  Dette var før stedet ble utvida.

De forrige, forrige eierne var før libanonbrødrene: Et par hvor hun var svensk blondine med langt hår, og han fra en av de tidligere jugoslaviske statene.  Men nå snakker vi ganske mange år tilbake i tid.  Gamle dager.  Det var de som startet opp med mye av dagens meny.  Fint at de ennå holder på noe av den.

Det var en generasjon siden, 25 år kanskje?

  • Haha 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...