Gå til innhold

Feltrapport Diann


Billyboy

Anbefalte innlegg

https://www.realescort.eu/ads/172658/diann
 

Hadde litt ekstra tid på morgenen, og sendte litt meldinger rundt og fikk napp her. Har sett på denne annonsen tidligere, og de lyse latinaene med mørkt hår/øyne og store hofter/rumper tiltrekker meg veldig. Det ble litt rot frem og tilbake og ble stående ute å vente litt, før jeg satte meg i bilen igjen for å kjøre til neste stopp som også hadde svart (Sarah Hot Hot) på veien ringer Diann, og jeg bestemmer meg for å dra tilbake. Jeg kommer meg inn og blir møtt av hun på bildene minus sminke, det er helt fint for meg. Jeg kan synes det er vakrere, om de virkelig er vakre og det vil jeg absolutt si hun er!
Morsom og leken var hun også, og hun snakket flytende engelsk. Blir beordret inn i dusjen, som var på er knøttlite bad. Munnskyll i munnen og akten kam begynne. En liten skuffelse, på med kondomen selvom owo ikke var ekstra. (Jeg er alltid veldig nøye med å avklare før treff) men jeg ga faktisk f, og lot det gå. Jeg var mer interressert i å forsyne meg av den store faste rumpa hennes. Jeg er en skikkelig «big ass lover» og her er det mer enn nok kake til alle mann. Etterhvert spør hun «pussy or anal first» og jeg gidder ikke sløse tiden, og går for anal da jeg har betalt for dette. Hun virker opptatt størrelsen, og vil at vi skal begynne i misjonær (denne er ny for meg) men la gå. Men dette blir bare rot og jeg tar styringa slik at jeg får henne i en god doggy posisjon, med beina samlet (alltid beina samlet 🍑) «take it sloowly» sier hun. Ok. Jeg tar det rolig. Men når vi er igang, fy søren. Hun var så sinnsykt trang at jeg synes det er vanskelig å slutte å tenke på det etterpå. Har vært med noen, men dette var fascinerende. Hun levde seg veldig inn, tok tak i hånda mi og strammet seg til imens Jeg kjørte henne skikkelig. Fikk inntrykket av at hun synes det var heftig når vi var ferdig, noe som tente meg veldig. Beste jeg vet er en dame som vet å sette pris på å bli pult skikkelig i ræva. 

Gøy dame som virker å like hva hun holder på med. Morsom, leken. frekk, akkurat sånn jeg liker det. Bare viktig å avklare hva en betaler for og blir enige om. Hun mente at siden den var stor så var det ekstra 500 for owo. Sliten i kjeven eller noe sånt bablet hun om 😅

 

  • Like 2
  • Thanks 5
Lenke til kommentar
18 minutter siden, DelToro skrev:

I like big butts an´ I can not lie.
You otha brothas can´t deny.

Klassikerene er best 🥳😉

  • Like 1
Lenke til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...