Gå til innhold

Nikole22 - når RE blir som Elkjøp (link er for tiden nede)


SolanGundersen

Anbefalte innlegg

Var i byen og så Liverpool-Brighton og Man City-Arsenal med en kamerat. Kjørte ham hjem og hadde byen for meg selv. Sendte så en melding til Antonya (linken er for tiden nede) om vi kunne treffes 1 time. Har møtt henne to ganger tidligere. Fikk raskt et OK, og den «vanlige», send melding 10 minutter før du kommer. Får bekreftet at adressen er den samme som tidligere på Grünerløkka. Kjører og parkerer på ladeplassen litt lengre opp i gata. To minutter å gå ned derfra, og alltid ledig parkering. Sender melding ti minutter før oppmøte, som avtalt. Får først ikke noe svar, men jeg har god tid og venter tålmodig. 15 minutter senere får jeg svar at hun er litt forsinket. Jeg regner med at hun har fått en kunde, eller at en har blitt forlenget. Hun ber meg vente 10 minutter til, og jeg svarer at det er OK. Regner nå med at alt er klart når de minuttene har gått. Jeg tusler derfor nedover. Vil jo helst ikke være utenfor alt lenge, det er enklest hvis man kan gå rett inn. Det er riktignok en utvendig trappeoppgang jeg kan stå under som gir en viss beskyttelse for innsyn fra naboer, men greit å ikke stå der for lenge. Jeg sender melding når jeg er ved døren. Det tar et minutt eller to før hun svarer, og da skriver hun at hun blir ute 10 minutter til. Hun skriver også at hennes roomie skal åpne for meg. Jeg regner med at hun skal åpne for meg, og at jeg skal vente på Antonya inne.

Roomien åpner etter hvert døra og jeg går inn. Jeg vet ikke hvem hun er, men hun er vesentlig yngre og er ganske så tynn. Fine små pupper og et søtt ansikt. Hun forklarer at Antonya blir mer forsinket og at hun stepper inn i avtalen. Hun vil da ha høyere pris og med kondom er det som gjelder. Ikke akkurat hva jeg hadde tenkt meg. Men gjør en vurdering. Kanskje er det som de sier at Antonya er ute å handler noe greier, eller så kan det være at hun har en annen kunde på det andre rommet. Jeg vurderer fortsatt og spør om det er greit med å slå av 200, ned til 1000. Da sier hun at det er greit med 1000 for 30 minutter. Med kondom så skjønner jeg at det ikke kommer til å gå to ganger uansett så jeg slår til på den. Hun er tross alt dritfin og det vil være en fin mulighet til å få en ny dame i samlingen. Jeg vet fortsatt ikke hvem hun er, men tenker jeg skal spørre henne på slutten. I ettertid er det her jeg tenker at RE blir som Elkjøp. Du blir lurt inn med en lokkevarer (BB i mitt tilfelle her), for deretter å bli overtalt til noe «finerer og bedre». «Ja, vi har den på tilbud, men denne her er jo mye bedre…».

Av med klærne og hun gjør seg klar. Det er lite innlevelse i det hun holder på med. Allerede her tenker jeg at hun gjør seg klar til å få dette unnagjort så fort som mulig. Vel, lykke til tenker jeg, med kondom kommer dette til å ta de neste 30 minutter. Når det først har blitt slik at hun stepper inn skal jeg ha mest mulig valuta for pengene.

Hun starter med å sette på kondomet på en halvstiv penis. Jeg hadde gira meg opp mye i forkant for jeg hadde gledet meg til to runder BB med Antonya. Tenkt en del på hvordan gjennomføre både riding, misjonær og bakfra. Før hun setter seg ned på en stiv penis prøver hun å onanere meg slik at jeg kommer allerede der. Hun har for dårlig teknikk til at det skal gå fort. Alt for fort og alt for hardt.

Når hun så setter seg nedpå er det bra, og hvis jeg ville kunne jeg nok fått det til å gå etter bare tre fire minutter. Men nå er jeg er innstilt på å holde ut lenge. Etterhvert får hun krampe, eller later som hun får krampe og går av. Starter å onanere igjen. Mest sannsynlig for at det skal gå fort. Jeg ber om misjonær og hun er med på det. Jeg trenger godt inn, og nyter dette godt. Tror at hun skjønner at det ikke kommer til å gå med det første, og begynner å ymte at det er tid for å avslutte. Jeg viser klokka, og det har bare gått 15 minutter. Men jeg spør om hun vil at jeg avslutter så fort som mulig. Det bekrefter hun, og jeg ber henne stelle seg opp for doggie. Da ville det nok tatt bare ett minutt eller to å komme for meg. Men det er ikke aktuelt. NO doggie. Så da ber jeg henne sette seg ned på meg igjen. Nå har stemningen egentlig blitt ødelagt for meg, og jeg skjønner at det blir vanskelig for meg å komme inni henne. Så jeg lar henne holde på så lenge hun orker og til slutt går hun av og er litt oppgitt. Hun prøver å onanere så fort og hard at jeg selv tar over styringen på dette. Slik at vi kan få avsluttet det.

Alt i alt ble dette bare sånn passe. Men hun hadde dritfin kropp og ansikt. Men for tynn. Har aldri hatt noen som er så tynn, og jeg ser at jeg vil ha noen med mer former på kroppen. Jeg ønsker mer kjøtt på beina når jeg kjærtegner henne.

Holdningen hennes er bånn i bøtta. Hun skal ha pluss for å gidde å stille opp for roomien som er ute å handler, men dette var ikke lystbetont. Og hun gjorde ikke noe for å skjule at det var holdningen hennes heller. Nå skal det vel sies at min pruting i starten sikker ikke bidro i positiv retning her heller. Lesson learned. 200 kroner spart, men det kan jo ha gitt utslag på innlevelse. Men de skal ikke komme unna med det heller. Jeg burde selvfølgelig bare gått, men lot meg friste av at hun var dritfin.

Etter å ha tatt av kondomet, og ja, det er et lite rituale i seg selv. For all del ikke søle noe sted. Slik at de sikkert kan gjenbruke overkastet på senga og skape mindre vask. Hun går inn på badet for å ordne seg, selv går jeg etter for å vaske meg også. Mens vi er på badet ringer det på døra. Og gjett hvem som kommer tilbake, jo Antonya. Hun har vært ute og handlet noe mat og brus. Hun hilser og vi snakker litt sammen. Så snakker de sammen på italiensk uten at jeg forstår hva de snakker om. Når Antonya har gått inn på stuen i leiligheten og lukket døra bak seg ordner min bby sengen og gjør den klar til neste. Da spør hun meg lavt; hvorfor velger du henne? Hun er jo så gammel. Og mens hun strekker ut henda (som når jeg forteller fiskeskrøner), så sier hun, hun er jo så stor. Jeg mumler noe om bra service tidligere og at det går fortere for meg når jeg ikke trenger å bruke kondom. Hun rister oppgitt på hodet. Jeg tar på meg skoene og hun dulter meg sånn lett i retning utgangsdøra.

Da kommer jeg på at jeg må spørre hvem hun er på RE.
Hun sier Nikole og jeg tar opp telefonen for å finne hvem det er.
Hun dulter litt til slik at jeg skal komme meg ut.
Jeg søker frem Nikole, og hun peker på Nikole22.
Jeg spør, er dette deg? Hun er da vitterligen finere i virkeligheten enn på de bildene.
Da smeller det; «WTF, look at the tattoos. Thats me!!!» Jeg ser med en gang at tattooveringene stemmer og åpner døra kjapt. Skjønner samtidig at dette fort kan være samme dame jeg hørte på utsiden av rommet ved mitt første møte med Antonya. Da kan det være greit å ikke utfordre det temperamentet der.  Se den her.

 

Vurdering:
Kropp og ansikt: Toppers

Holdning og innlevelse: ikke bra

Formildende forhold: Nå skal det sies at det var langt enklere for meg å takke ja til erstatningsproduktet enn det må ha vært for henne å avbryte hva det nå enn måtte være hun holdt på med, for å ta i mot det som nå kom traskende igjennom døra. Ikke alltid jeg heller har topp holdning når det kommer ekstraarbeid deisende ned i fanget. Så, hun må få pluss for det.

Min opptreden: Jeg har større selvtillit i situasjonen. Jeg stiller krav og kommer med ønsker. Det å prute var mer for å markere at det ikke er greit når avtaler ikke holdes. Antall kroner var egentlig ikke det viktigste. Men det å tørre ta opp ting og snakke rundt det var en positiv opplevelse. Samt at jeg også stilte motkrav når hun ville gjøre endringer mens vi holdt på.

nikole22.thumb.jpg.6519e9f92ac097ea9a7f730790654e55.jpg

  • Like 8
  • Thanks 5
Lenke til kommentar

Nei slik holdning er det verste jeg vet, de som bare vil få deg ut døra på kortest mulig tid. Skjemmes ikke over det heller. Kanskje hun var hangry?

  • Like 4
Lenke til kommentar
35 minutter siden, jegern skrev:

Nei slik holdning er det verste jeg vet, de som bare vil få deg ut døra på kortest mulig tid. Skjemmes ikke over det heller. Kanskje hun var hangry?

Min erfaring med tynne jenter er at de oftere er hangry.  De har hatt for lite matglede i livet.  Dette blir det vanskelig å veie opp for i løpet av en liten halvtime med seksuelle gleder.

  • Like 6
Lenke til kommentar

Takk for utfyllende anmeldelse!

Jeg er vanvittig svak for jenter med langt vakkert hår (tykk eller tynn, samma det!) Jeg har lagt merke til denne annonsen men ikke turt å ta turen.

Kan du huske om hun hadde veldig langt hår slik det ser ut på bildene hennes? 😇

Lenke til kommentar
På 6.4.2024 den 16.27, SolanGundersen skrev:

Var i byen og så Liverpool-Brighton og Man City-Arsenal med en kamerat. Kjørte ham hjem og hadde byen for meg selv. Sendte så en melding til Antonya (linken er for tiden nede) om vi kunne treffes 1 time. Har møtt henne to ganger tidligere. Fikk raskt et OK, og den «vanlige», send melding 10 minutter før du kommer. Får bekreftet at adressen er den samme som tidligere på Grünerløkka. Kjører og parkerer på ladeplassen litt lengre opp i gata. To minutter å gå ned derfra, og alltid ledig parkering. Sender melding ti minutter før oppmøte, som avtalt. Får først ikke noe svar, men jeg har god tid og venter tålmodig. 15 minutter senere får jeg svar at hun er litt forsinket. Jeg regner med at hun har fått en kunde, eller at en har blitt forlenget. Hun ber meg vente 10 minutter til, og jeg svarer at det er OK. Regner nå med at alt er klart når de minuttene har gått. Jeg tusler derfor nedover. Vil jo helst ikke være utenfor alt lenge, det er enklest hvis man kan gå rett inn. Det er riktignok en utvendig trappeoppgang jeg kan stå under som gir en viss beskyttelse for innsyn fra naboer, men greit å ikke stå der for lenge. Jeg sender melding når jeg er ved døren. Det tar et minutt eller to før hun svarer, og da skriver hun at hun blir ute 10 minutter til. Hun skriver også at hennes roomie skal åpne for meg. Jeg regner med at hun skal åpne for meg, og at jeg skal vente på Antonya inne.

Roomien åpner etter hvert døra og jeg går inn. Jeg vet ikke hvem hun er, men hun er vesentlig yngre og er ganske så tynn. Fine små pupper og et søtt ansikt. Hun forklarer at Antonya blir mer forsinket og at hun stepper inn i avtalen. Hun vil da ha høyere pris og med kondom er det som gjelder. Ikke akkurat hva jeg hadde tenkt meg. Men gjør en vurdering. Kanskje er det som de sier at Antonya er ute å handler noe greier, eller så kan det være at hun har en annen kunde på det andre rommet. Jeg vurderer fortsatt og spør om det er greit med å slå av 200, ned til 1000. Da sier hun at det er greit med 1000 for 30 minutter. Med kondom så skjønner jeg at det ikke kommer til å gå to ganger uansett så jeg slår til på den. Hun er tross alt dritfin og det vil være en fin mulighet til å få en ny dame i samlingen. Jeg vet fortsatt ikke hvem hun er, men tenker jeg skal spørre henne på slutten. I ettertid er det her jeg tenker at RE blir som Elkjøp. Du blir lurt inn med en lokkevarer (BB i mitt tilfelle her), for deretter å bli overtalt til noe «finerer og bedre». «Ja, vi har den på tilbud, men denne her er jo mye bedre…».

Av med klærne og hun gjør seg klar. Det er lite innlevelse i det hun holder på med. Allerede her tenker jeg at hun gjør seg klar til å få dette unnagjort så fort som mulig. Vel, lykke til tenker jeg, med kondom kommer dette til å ta de neste 30 minutter. Når det først har blitt slik at hun stepper inn skal jeg ha mest mulig valuta for pengene.

Hun starter med å sette på kondomet på en halvstiv penis. Jeg hadde gira meg opp mye i forkant for jeg hadde gledet meg til to runder BB med Antonya. Tenkt en del på hvordan gjennomføre både riding, misjonær og bakfra. Før hun setter seg ned på en stiv penis prøver hun å onanere meg slik at jeg kommer allerede der. Hun har for dårlig teknikk til at det skal gå fort. Alt for fort og alt for hardt.

Når hun så setter seg nedpå er det bra, og hvis jeg ville kunne jeg nok fått det til å gå etter bare tre fire minutter. Men nå er jeg er innstilt på å holde ut lenge. Etterhvert får hun krampe, eller later som hun får krampe og går av. Starter å onanere igjen. Mest sannsynlig for at det skal gå fort. Jeg ber om misjonær og hun er med på det. Jeg trenger godt inn, og nyter dette godt. Tror at hun skjønner at det ikke kommer til å gå med det første, og begynner å ymte at det er tid for å avslutte. Jeg viser klokka, og det har bare gått 15 minutter. Men jeg spør om hun vil at jeg avslutter så fort som mulig. Det bekrefter hun, og jeg ber henne stelle seg opp for doggie. Da ville det nok tatt bare ett minutt eller to å komme for meg. Men det er ikke aktuelt. NO doggie. Så da ber jeg henne sette seg ned på meg igjen. Nå har stemningen egentlig blitt ødelagt for meg, og jeg skjønner at det blir vanskelig for meg å komme inni henne. Så jeg lar henne holde på så lenge hun orker og til slutt går hun av og er litt oppgitt. Hun prøver å onanere så fort og hard at jeg selv tar over styringen på dette. Slik at vi kan få avsluttet det.

Alt i alt ble dette bare sånn passe. Men hun hadde dritfin kropp og ansikt. Men for tynn. Har aldri hatt noen som er så tynn, og jeg ser at jeg vil ha noen med mer former på kroppen. Jeg ønsker mer kjøtt på beina når jeg kjærtegner henne.

Holdningen hennes er bånn i bøtta. Hun skal ha pluss for å gidde å stille opp for roomien som er ute å handler, men dette var ikke lystbetont. Og hun gjorde ikke noe for å skjule at det var holdningen hennes heller. Nå skal det vel sies at min pruting i starten sikker ikke bidro i positiv retning her heller. Lesson learned. 200 kroner spart, men det kan jo ha gitt utslag på innlevelse. Men de skal ikke komme unna med det heller. Jeg burde selvfølgelig bare gått, men lot meg friste av at hun var dritfin.

Etter å ha tatt av kondomet, og ja, det er et lite rituale i seg selv. For all del ikke søle noe sted. Slik at de sikkert kan gjenbruke overkastet på senga og skape mindre vask. Hun går inn på badet for å ordne seg, selv går jeg etter for å vaske meg også. Mens vi er på badet ringer det på døra. Og gjett hvem som kommer tilbake, jo Antonya. Hun har vært ute og handlet noe mat og brus. Hun hilser og vi snakker litt sammen. Så snakker de sammen på italiensk uten at jeg forstår hva de snakker om. Når Antonya har gått inn på stuen i leiligheten og lukket døra bak seg ordner min bby sengen og gjør den klar til neste. Da spør hun meg lavt; hvorfor velger du henne? Hun er jo så gammel. Og mens hun strekker ut henda (som når jeg forteller fiskeskrøner), så sier hun, hun er jo så stor. Jeg mumler noe om bra service tidligere og at det går fortere for meg når jeg ikke trenger å bruke kondom. Hun rister oppgitt på hodet. Jeg tar på meg skoene og hun dulter meg sånn lett i retning utgangsdøra.

Da kommer jeg på at jeg må spørre hvem hun er på RE.
Hun sier Nikole og jeg tar opp telefonen for å finne hvem det er.
Hun dulter litt til slik at jeg skal komme meg ut.
Jeg søker frem Nikole, og hun peker på Nikole22.
Jeg spør, er dette deg? Hun er da vitterligen finere i virkeligheten enn på de bildene.
Da smeller det; «WTF, look at the tattoos. Thats me!!!» Jeg ser med en gang at tattooveringene stemmer og åpner døra kjapt. Skjønner samtidig at dette fort kan være samme dame jeg hørte på utsiden av rommet ved mitt første møte med Antonya. Da kan det være greit å ikke utfordre det temperamentet der.  Se den her.

 

Vurdering:
Kropp og ansikt: Toppers

Holdning og innlevelse: ikke bra

Formildende forhold: Nå skal det sies at det var langt enklere for meg å takke ja til erstatningsproduktet enn det må ha vært for henne å avbryte hva det nå enn måtte være hun holdt på med, for å ta i mot det som nå kom traskende igjennom døra. Ikke alltid jeg heller har topp holdning når det kommer ekstraarbeid deisende ned i fanget. Så, hun må få pluss for det.

Min opptreden: Jeg har større selvtillit i situasjonen. Jeg stiller krav og kommer med ønsker. Det å prute var mer for å markere at det ikke er greit når avtaler ikke holdes. Antall kroner var egentlig ikke det viktigste. Men det å tørre ta opp ting og snakke rundt det var en positiv opplevelse. Samt at jeg også stilte motkrav når hun ville gjøre endringer mens vi holdt på.

nikole22.thumb.jpg.6519e9f92ac097ea9a7f730790654e55.jpg

I understand your expectations here, you made a deal up in front with another girl and want this to stay the same with the new girl. But in my experience, if you start to negotiate the price first time you meet a girl, you are telling her that she is worth less than what she feels like. I would never be able to give you a 100%  experience if the meeting starts like this. 
 

Victoria

Lenke til kommentar
39 minutter siden, Latin LunaVictoria skrev:

I understand your expectations here, you made a deal up in front with another girl and want this to stay the same with the new girl. But in my experience, if you start to negotiate the price first time you meet a girl, you are telling her that she is worth less than what she feels like. I would never be able to give you a 100%  experience if the meeting starts like this. 
 

Victoria

223 har fått noe å tenke på her.

  • Haha 4
Lenke til kommentar
46 minutter siden, Latin LunaVictoria skrev:

I understand your expectations here, you made a deal up in front with another girl and want this to stay the same with the new girl. But in my experience, if you start to negotiate the price first time you meet a girl, you are telling her that she is worth less than what she feels like. I would never be able to give you a 100%  experience if the meeting starts like this. 
 

Victoria

I dont care about the feelings of an escorte. If i made a appointment and the women who meets me is not the same on the pictures, im leaving or asking for a discount if she looks ok. Fuck your feelings, i know damn well you and your pimped out friends do this trick to get customers. 

Lenke til kommentar
50 minutter siden, Latin LunaVictoria skrev:

I understand your expectations here, you made a deal up in front with another girl and want this to stay the same with the new girl. But in my experience, if you start to negotiate the price first time you meet a girl, you are telling her that she is worth less than what she feels like. I would never be able to give you a 100%  experience if the meeting starts like this. 
 

Victoria

Thank you for your comment

As I wrote, it was not for the best. Lesson learnt. I should have just turned and left.

  • Like 4
Lenke til kommentar
2 timer siden, Apeesel skrev:

I dont care about the feelings of an escorte. If i made an appointment and the women who meets me is not the same on the pictures, im leaving or asking for a discount if she looks ok. Fuck your feelings, i know damn well you and your pimped out friends do this trick to get customers. 

You usually get back what you give out in the world. 
Do you only pay escorts to feel empowered? 
Smile and enjoy life @Apeesel ❤️

Lenke til kommentar

@Latin LunaVictoria has a good point. Antonya was out shopping at the time of the appointment. Nicole is at the apartment with SolanGundersen and he is frustrated and haggling with her, he wants sex now! 😄 Nicole is not happy about Antonya who is not showing up for the apointment. Maybe Antonya has done this multiple times. Nicole feels compelled to accept the lower fee to amend the situation. In reality she has a higher fee, and she definitely thinks she is prettier, she said that herself. During the discounted sex, wouldn't this be something she was thinking about, her sense of self worth being "violated"? This is complicated man :)

  • Like 4
  • Haha 1
  • Sad 1
Lenke til kommentar
2 timer siden, Revenger skrev:

223 har fått noe å tenke på her.

Nå har jeg tenkt.  Min menneskekunnskap må være enormt stor når jeg endelig får møte en person for første gang.  Det er jo ikke alle jeg finner, da, eks. @Vixenida 😘

@Latin LunaVictoria du skal vite at for meg går det fint.  Om det er første møte og falsk annonse går jeg om jeg ikke liker hun jeg ser.  Om jeg liker henne litt, så ber jeg om å få se pupper og rumpe.  Liker jeg dette oxo, så spør jeg om hun kan gi avslag på pris fordi hun har lurt meg dit.

Noen ganger har hun blitt sur før vi kommer hit.  Da går jeg til plan B.  De fleste ganger har hun forståelse for mitt ståsted og gir prisavslag.  Og det har så langt jeg husker alltid vært god, ærlig kjøpesex likevel.  Noen av disse sexarbeiderne har jeg besøkt flere ganger.  De kunne jo sagt nei.  Når har du annonse?

  • Like 1
Lenke til kommentar
30 minutter siden, jegern skrev:

@Latin LunaVictoria has a good point. Antonya was out shopping at the time of the appointment. Nicole is at the apartment with SolanGundersen and he is frustrated and haggling with her, he wants sex now! 😄 Nicole is not happy about Antonya who is not showing up for the apointment. Maybe Antonya has done this multiple times. Nicole feels compelled to accept the lower fee to amend the situation. In reality she has a higher fee, and she definitely thinks she is prettier, she said that herself. During the discounted sex, wouldn't this be something she was thinking about, her sense of self worth being "violated"? This is complicated man :)

...and therefore... just turn and walk.

But, then with one less story to tell...

  • Like 4
Lenke til kommentar

@jegern This is complicated man 

Egentlig ikke.  Du må se på det som et kjøp av en tjeneste.  Ikke blande inn følelser eller tanker om at du "hjelper" sexarbeideren.

Tjenesten er annonsert.  Jeg er i min fulle rett til å vurdere produktet fra begynnelse til slutt.  Velger jeg å avbryte pga. mangler er det jo ikke noe rart.  Prisavslag er oxo et valg selgeren kan velge for å beholde et salg, event. få en ny kunde.  Blir jeg tiden ut og får et dårlig produkt, så kan jeg legge igjen en anmeldelse til andre kunder online.  Da har selgeren laget ris til egen bak.

Dette er hard business som ikke passer alle typer kvinner.  De må være tøffe for å stå i det og takle ulike kunder hver dag de jobber.

Endret av Tototre
Siste avsnitt lagt til
  • Like 1
Lenke til kommentar
5 minutter siden, Tototre skrev:

Dette er hard business som ikke passer alle typer kvinner

Det er jo sikkert det som har skjedd i dette tilfellet, eskorten har gjort en avtale men ikke greid å gjennomføre da følelser kommer i veien

  • Like 2
  • Haha 1
  • Sad 1
Lenke til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...