Gå til innhold

Kvinnedagen 8.mars


Tototre

Anbefalte innlegg

Her må vi ha en hyllet til kvinnen.  Per-Willy Amundsen får ordet:

«Gratulerer til alle kjedelige kvinnemennesker som ønsker å holde menn tilbake. Gratulerer! Dere har lyktes», skriver Amundsen videre.

«Vi betaler alle prisen. Gutter mislykkes over hele linjen. Skole og barnehage rammes av radikal og uforståelig kjønnsteori. Skapt av radikale kvinnemennesker som ikke vet opp eller ned på en penis.»

Etter det Dagbladet får opplyst, ble innlegget postet klokka 01.22 i natt. Det er nå slettet. Amundsen har over 18 000 følgere på den offentlige Facebook-siden der meldingen ble publisert.

image.jpeg.6694a81fc6c101306cf93866c4065530.jpeg

Ellers er hovedsaken i Nrk akkurat nå at 25% av norske kvinner blir voldtatt en eller flere ganger i løpet av livet.  Hvor mange har du voldtatt, om noen, Per-Willy?

Det er ikke utlendinger og overfallsvoldtekter, men ofte kjente som gjør dette.  Jammen godt at jeg har mest sex med ukjente, så da er vet mindre fare for voldtekt!

Lenke til kommentar

I snitt er 470 innvandrere, 220 norskfødte med innvandrerforeldre og 4 700 personer i øvrig befolkning registrert som ofre for anmeldte seksuallovbrudd hvert år i perioden 2017-2022.

Seksuallovbrudd som lovbruddsgruppe omfatter mange forskjellige handlinger og overgrep, med stor variasjon i både strafferammer og utmålt straff. Seksuallovbrudd kan deles inn i hovedtypene voldtekt, annen seksuell omgang, seksuell handling, seksuelt krenkende atferd og annet eller uspesifisert seksuallovbrudd. Nærmere seks av ti ofre for de lovbruddene som kategoriseres som «annet eller uspesifisert seksuallovbrudd», har vært utsatt for fremvisning og fremstilling av seksuelle overgrep eller seksualisering av barn, og det gjelder både innvandrere og øvrig befolkning. Blant norskfødte med innvandrerforeldre er denne andelen noe lavere. Relativt til befolkningsstørrelsen, er innvandrere mindre utsatt for så å si alle typer seksuallovbrudd sammenlignet med øvrig befolkning.

Seksuallovbrudd er samtidig den gruppen av lovbrudd der straffeloven i størst grad avgrenser ofrene i alder, og der det er en høy andel unge ofre (Dyrstad og Stene 2023). Om vi ser nærmere på utvalgte typer av lovbrudd med ofre over og under 15 år (figur 9 og 10), ser vi at innvandrere mellom 15 og 29 år er underrepresentert, og spesielt som ofre for anmeldte voldtekter. Ser vi derimot på barn under 15 år er innvandrere noe mer utsatt enn befolkningen ellers.


 

  • Like 1
Lenke til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...